A Batman: Arkham Knight lezárja a trilógiát

Batman: Arkham Knight

Annak idején a Batman: Arkham Asylum hosszú évek után rá tudott venni, hogy leüljek és végig akarjam játszani a történetet. Jó volt, izgalmas volt, na meg Batman. Aztán jött a City, ami ugyan sok extrát nem hozott, de szintén élvezhető volt. Októberben pedig lezárul a trilógia: az Arkham Knight nem csak egy teljesen új, eddig még nem látott ellenféllel hozza össze Brucet, de a város ostroma mögött ezúttal nem Two-Face, Penguin vagy The Joker állnak majd. Nem.

A főszerep ezúttal Scarecrowé. Természetesen előzetesünk is van, amiben Batsynek komplett ultra high-tech exoskeleton lapul a köpenye alatt, amit szerintem még az Elysiumban is megirigyeltek volna. Plusz kapunk új Batmobilt is, ami a Nolan-féle Tumbler és a klasszikus, rajzfilmes járgány zseniális ötvözete. És nem mehetünk el szó nélkül Boobie Harley Quinn mellett sem…

A történet egy évvel az Arkham City után játszódik, amikor nem csak legyőztü Ra’s-t, de a Joker is meghalt. Oracle-lel is találkozunk majd - többször - valamint a harc során gyakorlatilag az utolsó kavicsot is használhatjuk majd az ellenfelek leterítésére.

Az Arkham Knight azonban nem csak a befejező rész címe: a Rocksteady Geoff Jonhs-szal közösen dolgozik egy teljesen új főgonosz megalkotásán.

És igen. Lehet vezetni a Batmobil. És katapultálni is lehet belőle.