Red Alert

Csak a szövetségesekkel muködik: A játékindító animáció alatt tartsd lenyomva a Ctrl+Alt+Del+O+R+E+Enter billentyuket. Az eredmény: bányászati sikerek

Ha a szovjeteknél kijelölsz pár egységet, mondjuk pár mamuttankot meg egy mine layert, ami nagyon gyorsan megy, ezeket egy csapatba veszed CTRL+1-gyel, aztán megnyomod az F (formative) gombot és akkor a tankok ugyanolyan gyorsak lesznek, mint a mine layer (multiplayerben is muködik).

Több ember
Építs egy missile silo-t. Ha kész a rakéta, add el a silót és rögtön utána indítsd a rakétát. Ha elég gyors voltál, akkor megmarad a siló és egy csomó ember jön ki belole.

Akárhova tüzelo gránátos
Multiplayerben, vagy sima játékban játssz a szovjetekkel. Építs egy gránátost és kezdd el vele gránátozni a talajt. Mielott eldob egy gránátot, kattints akárhova a térképen és a gránát oda fog esni.

"Több" siló
Kezdj építeni egy drága épületet (pl. War Factories vagy Chonosperes vagy Missile Silo) és amikor készen van, akkor "cancelozz". Minden pénzt vissza fogsz kapni, ráadásul a Silókban több lesz a hely. (Tipp: gyozodj meg róla, hogy ne legyen harc, amíg ezt a muveletet csinálod, mert idegesíto lehet...)

Jármuvek eladása
Ha már nincs pénzed, de egy kevéske még kell a gyozelemhez, akkor használd ezt:
Építs egy Repair Facility-t és vezess rá egy tankot vagy valamilyen jármuvet és amíg még nagyon a ház szélén van a kocsi, akkor nyomd rá a házra az eladás gombot (az Eladás ikon zöld színu akkor, amikor eladhatod a házat). Tanács: legyen elokészítve az Eladás gomb.