Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és számos olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

A Samsung Galaxy A9-et azoknak tervezték, akik tudják, mit akarnak, és el is érik azt. Nem számít, hogy egy kalandos szelfiről vagy egy tökéletes panorámafotóról van szó, a Galaxy A9 a legjobb társ a hétköznapi élmények megörökítésében, bárhová is sodor az élet.

„A vizuális kommunikáció által uralt, rohanó világunkban hatalmas igény van a jelentős innovációkra, így a mobiltelefon piac vezető gyártójaként a Samsung ezen elvárások kielégítésére törekszik – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy termékcsalád tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs technológiák, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó innovációk előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy kiemelkedő okostelefonos kameratechnológiát.”

Olyan izgalmas és összekapcsolt világban élünk, ahol a hétköznapi és az életre szóló pillanatokat, emlékeket azonnal megörökíthetjük és megoszthatjuk. Ezért az okostelefonok ma már jóval többet jelentenek a felhasználók számára puszta telefonnál. A Galaxy A9 a Samsung legújabb kamera innovációival felvértezve érkezik, hogy a felhasználók többet érhessenek el, tapasztalhassanak meg és több lehetőséghez jussanak a hétköznapokban is.

Innovatív, négykamerás rendszer
A Galaxy A9 okostelefonnal a felhasználók könnyedén készíthetnek gyönyörű, dinamikus képeket. A négylencsés kamerarendszerrel felszerelt eszköz utat enged a kreativitásnak és lehetőséget teremet arra, hogy bámulatos minőségben örökítsük és osszuk meg ismerőseinkkel a legszebb pillanatokat.

  • A kétszeres optikai zoommal részletgazdag, kiváló minőségű képek készíthetők akár nagyobb távolságból is.
  • Az ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki minden pillanatból, a Jelenet optimalizálás funkcióval pedig profi fotóshoz méltó képeket készíthetnek. Az AI témafelismerés megoldás detektálja a kép alanyát, és a lehető legjobb minőség érdekében a beállításokat szükség esetén ennek megfelelően módosítja.
  • A mélységlencsének köszönhetően manuálisan is állítható a képek mélységélessége és fókusza, így valóban bámulatos fotók készíthetők.
  • A Galaxy A9 24 megapixeles főlencséjével éles és világos képek készíthetők kedvezőtlen fényviszonyok között is, a nap bármely szakában.

Jelentős, új funkciók az egyedülálló egész napos teljesítményért
A megbízható, 3800 mAh1 akkumulátor gondoskodik arról, hogy a Galaxy A9 okostelefont korlátok nélkül használhassák a felhasználók. Az új telefonnal minden pillanat könnyen megörökíthető, sőt, a Galaxy A9 128GB-os tárhelyén és akár 512GB-ig bővíthető memóriáján még több adat tárolható.

A Bixby2 és a Samsung Health alkalmazással, valamint az alkalmazáspár funkcióval a Galaxy A9 kényelmessé teszi a mindennapokat. 

Elsőosztályú formatervezés
A Galaxy A9 okostelefon a Samsungtól megszokott prémium kivitelezésben, három egyedülálló színben, Kaviár fekete, Limonádé kék és Rágógumi rózsaszín3 variánsban érkezik. A lekerekített szélek, ergonomikus kialakítás és az ívelt 3D üveg hátlap gondoskodik a kényelmes egykezes használatról. 
A Galaxy A9 Magyarországon 2018 november közepétől érhető el, 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A készülékről további információ a http://www.samsungmobilepress.com, a news.samsung.com/galaxy és a www.samsung.com/galaxy oldalakon található.

Samsung Galaxy A9 Termékspecifikáció

 

Galaxy A9

Kijelző

6.3” Full HD+ Super AMOLED, 1080x2220

*A képernyő átlósan, teljes téglalapként, a lekerekített sarkok nélkül

mérve

Kamera

Hátlapi: négy kamera

  - Fő kamera: 24MP AF, F1.7

  - Teleobjektív: 2X optikai zoom, 10MP AF, F2.4

  - Széles látószögű lencse: 120°, 8MP, F2.4

- Mélységlencse: 5MP, F2.2

Előlapi: 24MP, F2.0

Ház

162.5 x 77 x 7.8 mm, 183g

AP

Nyolcmagos (Négy 2.2GHz + négy 1.8GHz)

Memória4

6GB RAM, 128GB + MicroSD foglalat (akár 512GB-ig)

* Piaconként és szolgáltatónként eltérő lehet

*Az operációs rendszer futtatásának tárhelyigénye miatt a felhasználható memória kevesebb, mint a teljes memória. A felhasználható memória szolgáltatónként eltérő lehet és a szoftverfrissítések végrehajtása után változhat

Akkumulátor

3,800mAh (jellemzően)

* A harmadik fél által, laboratóriumi körülmények között tesztelt jellemző érték. A jellemző érték egy becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint vizsgált akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 3.720 mAh. A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózati környezettől, a használati mintáktól és más tényezőktől függően eltérő lehet

Operációs rendszer

Android 8.0 (Oreo)

Hálózat

3CA, LTE Cat.9

Csatlakozás

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MIMO, Bluetooth® v 5.0 (LE akár 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, helymeghatározás (GPS,Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* A Galileo és BeiDou lefedettség korlátozott lehet.

Fizetés

NFC*

*Országonként, eszközönként, jellemzőnként, kártyaszolgáltatónként, kereskedőnként eltérő lehet

Szenzorok

Gyorsulásmérő, Ujjlenyomat szenzor, Giroszkóp, Geomágneses szenzor, Hall-érzékelő, Távolságmérő szenzor, RGB fényérzékelő

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Videó

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

*A jelen cikkben szereplő valamennyi termékjellemző, funkció, specifikáció és egyéb termékinformáció - beleértve, de nem kizárólag - a termék előnyeit, kialakítását, árazását, összetevőit, teljesítményét, elérhetőségét és képességeit előzetes értesítés nélkül változhat.


1 Az átlagos értéket harmadik fél laboratóriumában végzett tesztek során mérték. A jellemző érték a becsült átlagértékkel egyenlő, amely a IEC 61960 teszt során használt mintaakkumulátorok kapacitásbeli különbségét figyelembe veszi. Az akkumulátor minimális kapacitása 3,720 mAh. Az üzemidő a hálózat, a használati szokások és más tényezők függvényében változhat.
2 A Bixby szolgáltatások elérhetősége piacfüggő. A Bixby Voice funkció csak a Bixby 1.0 esetében érhető el. 
3 Az elérhető színek országonként eltérők lehetnek
4 A tényleges memória előretelepített szoftvertől függően eltérő lehet