Különleges ajánlattal indul az új Xperia csúcskészülékek bevezetése

Elindult a Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) a Mobil Világkongresszuson (MWC) 2018. február 26-án bemutatott csúcskészülékeinek magyarországi előrendelése. A megújult külsejű, a Sony innovációk legjavát hordozó Xperia XZ2 és XZ2 Compact zászlóshajók az okostelefonos szórakozás korlátlan lehetőségét kínálják: a készülékek Motion Eye™ kamerája a világon elsőként2 képes 4K HDR videók és Full HD, másodpercenként 960 képkockát rögzítő szuperlassított felvételek rögzítésére; az egyedülálló Dynamic Vibration System rezgési funkció új fejezetet nyit az okostelefonos tartalomfogyasztásban; míg a makulátlan felhasználói élmény érdekében mindkét modell Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobil platformmal rendelkezik.

Az egyedülálló előrendelési ajánlat kereteiben az Xperia XZ2 és XZ2 Compact készülékek mellé most egy díjnyertes, aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató jár 129 990 Ft1 értékben a promóciós készlet erejéig.

A Sony WH-1000XM2 iparágvezető zajszűréssel rendelkező3 prémium fejhallgató egyedi funkciói, mint az érintéses vezérlés, mellyel mindössze egy koppintással számot válthatsz, hangerőt szabályozhatsz, továbbá hívást indíthatsz, vagy fogadhatsz; a tengerszint feletti magassághoz igazodó atmoszférikus nyomás optimalizálása; és a személyre szabható, életmódhoz alkalmazkodó zajszűrés képes még többet kihozni az Xperia legújabb csúcskészülékeiből.

A fejhallgató a hangminőség tekintetében is kifogástalanul teljesít: az S-Master HX™ torzításcsökkentő gondoskodik róla, hogy a Hi-Res Audio4 élményét semmi se zavarhassa, sőt, az LDAC technológiával (mellyel az okostelefonok is rendelkeznek) vezeték nélkül is közel nagy felbontású hang érhető el, hisz a technológia a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli adatátvitel háromszorosát (990 kb/s maximális sebesség) biztosítja. Továbbá a kisebb felbontású hangfájlokat a DSEE HX™ funkció javítja közel nagy felbontásúra a tömörítéskor elveszett magas hangok visszaállításával. 

Az Xperia XZ2 előrendelhető a Telekom és a Telenor kínálatában, illetve az eMAG, az Extreme Digital, és a Sony Center üzleteiben. Az Xperia XZ2 Compact előrendelési akcióival pedig az eMAG, az Extreme Digital és a Sony Center kínálatában találkozhatsz. Az ajánlat a készlet erejéig, de legkésőbb 2018. április 6-áig érvényes. A változás jogát fenntartjuk.

További információ az előrendeléssel kapcsolatban itt található.


1 Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.  A Sony WH-1000XM2 fejhallgató becsült bruttó fogyasztói ára 129 990 Ft, a tényleges fogyasztói árak csatornánként eltérhetnek.  A termék az Xperia XZ2 vagy Xperia XZ2 Compact készülékkel együtt kerül kiszállításra. A szerződés további feltételeiről látogass el a www.sonymobile.com weboldalra.

2 Az Xperia XZ2 és Xperia XZ2 Compact készülék 10-bites, HLG formátumú 4K HDR videókat rögzít és tárol. Ezt a Strategy Analytics SpecTRAX szolgáltatása igazolja, amely több mint 11800 okostelefon kamerájának közzétett műszaki adatai alapján dolgozik. 2017.12.22-i állapot. További információ: https://www.sonymobile.com/hu/legal/testresults/

3 2017. augusztus 31-i állapot. A Sony Corporation kutatásai alapján, a JEITA-irányelvek szerint mérve. A fejpántos, vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatók piacán értendő.

4 A Hi-Res Audio hangzáshoz komptaibilis vezetékes headset és a Type-C 3.5mm Audio Jack Adapter szükséges.