Magic Konferencia 2014 - beszámoló

2014. június 10-én került megrendezésre a Magic Magyarország Kft. „Az integrált mobilitás” című konferenciája.  Az immáron hagyományos, évente megrendezett konferencia idén a Larus Rendezvényközpontban kapott helyet.

Az eseményen közel 100 résztvevő volt, akik elsősorban szoftver fejlesztő cégek ügyvezetői, vezető fejlesztői, nagy vállalatok IT vezetői, valamint a Magic Software partnerei voltak.

Az esemény fő témája – miként ezt a rendezvény címe is kifejezi – a vállalati mobilizáció volt. Ezen belül különös hangsúlyt kapott a vállalati mobil rendszerek várható komplexitása, mind eszközök, mind funkcionalitás tekintetében és természetesen a már meglévő vállalati rendszerekkel történő integráció.

A konferencián megszóltat a Magic Software Enterprises elnöke Udi Ertel, akinek előadásából többek között a nemzetközi IT trendekre, és a Magic Software fejlesztési irányaira, prioritásaira derült fény!

A program keretein belül Hlács András, a Nemzetközi Innovációs Hivatal képviseletében a jelenlegi innovációs stratégiákról, pályázati lehetőségekről és támogatásokról tartott előadása nagyon népszerű volt. Az előadást követően a szünetekben is igyekezett a jelenlévők segítségére lenni a témában.

Agárdi Gyulától betekintést kapunk arról, hogy miként segítették a Magic termékei a Magyar Posta Zrt. informatikai megújulását.

A konferencia barátságos, kötetlen hangulatban zajlott, ami nagyon pozitív benyomást keltett a résztvevőkben.