Kicsi méret, nagy tudás: megérkezett a tökéletes családi DSLR fényképező

Már előrendelhető az április 25-től megvásárolható vadonatúj Canon DSLR fényképzeőgép, az EOS  250D. A világ legkönnyebb, mozgatható kijelzővel rendelkező DSLR fényképezője1 azoknak készült, akik eddig mobiltelefonnal vagy egyszerűbb fényképezőgéppel fotózták élményeiket.

A Canon többszörös díjnyertes EOS 200D utóda, az EOS 250D kezelőfelülete kezdő fotósok számára is könnyen érthető. A képernyőn megjelenő tippekkel és trükkökkel bárki jól kihasználhatja a készülék képességeit. A Canon Creative Assist funkciója megkönnyíti az élmények képzeletgazdag rögzítését, hiszen a fotó elkészítése során vagy azt követően számos effektet, szűrőt és színhőmérséklet-állítási lehetőséget vehetünk igénybe.

24,1 megapixeles Dual Pixel CMOS APS-C érzékelővel rendelkezik. A fényképezőgép csúcstechnológiája és könnyű kezelhetősége miatt az EOS 250D a tökéletes tükörreflexes készülék azoknak, akik a jövendő generációk számára is élvezetes módon kívánják megörökíteni az emlékezetes családi pillanatokat.

A készülék a DIGIC 8 processzort rejti magában: a Canon legújabb képfeldolgozó processzora vezérel számos funkciót, például a 4K videorögzítést, a 4K time lapse funkciót és a 4K állóképek kivágását a 4K videókból. A Canon DIGIC 8 képfeldolgozó processzora a Live View autofókusz-pontosítás és a Szem AF, az Auto Lighting Optimizer, a Digital Lens Optimizer és a Highlight Tone Priority terén eszközölt javítások sorával segíti az éles, nagyfelbontású képek készítését, amelyek már a fényképezőgépről közvetlenül megoszthatók.

Az EOS 250D minden alkalomra jó választás, autofókusza szupergyors és reszponzív. A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiája az álló- és mozgóképek rögzítése során a család, a barátok fókuszban tartását teszi lehetővé az érintőképernyő segítségével. A klasszikus fényképezési élmény érdekében az EOS 250D 9 pontos autofókuszálási lehetőséget nyújtó optikai keresővel is rendelkezik, így a pillanatot tisztán, a szabad szemmel láthatóhoz hűen lehet megörökíteni. Intuitív Vari-Angle érintőképernyője különféle szögekből teszi lehetővé a kényelmes exponálást, így egyszerűen készülhetnek a családi szelfik, vagy videoblogok.

A többi Canon termékhez hasonlóan egyszerűen kapcsolódik az okoskészülékekhez. Amikor a képek és videók megosztásra készen állnak, az EOS 250D a Canon Camera Connect, iOS és Android operációs rendszerhez kialakított ingyenes alkalmazása segítségével pár kattintással kapcsolódik okoseszközökhöz2 Bluetooth®3 és Wi-Fi kapcsolattal. A képek és videók teljes minőségben letölthetők okoskészülékre, azokat át lehet tekinteni, közzé lehet tenni közösségi médiában, vagy meg lehet osztani a barátok, a család körében.

A Canon Camera Connect az okoseszközről történő távoli exponálást is megkönnyíti, így távirányítással lehet családi fotókat vagy éppen a szelfiket készíteni. A kép az Automatic Image Transfer funkció segítségével elkészültét követően azonnal átküldhető az összepárosítot okoseszközre, így megnyugodhatunk: becses emlékeinkről biztonsági másolat készült.

Az EOS 250D három színben: fekete, fehér és ezüst kivitelben készül, a Canon EOS világának része, mely több mint 80 világszínvonalúobjektívvel, vakuval és kiegészítővel biztosítja az optimális választást a fényképező képességeinek bővítéséhez.

Az EOS 250D irányított, kreatív funkciói a Canon csúcstechnológiájával karöltve segít a családoknak a történetmesélés nagyszerűségének kialakításában, eszközt és tudást biztosít számukra ahhoz, hogy egy kattintással csodás emlékeket örökíthessenek meg.

Képgaléria: https://www.irista.com/gallery/wdrafo29vt44

Canon EOS 250D / Legfontosabb jellemzők:

  • 24,1 megapixeles APS-C szenzor és DIGIC 8 processzor    

Elsőrendű képminőség rossz fényviszonyok között is

  • Opticai kereső

Láss mindent úgy, ahogy van – tisztán és egyszerűen

  • 4K video

Hihetetlen felbontásban

  • Dual Pixel CMOS AF

Live View üzemmódban gyorsan fókuszál a fotók, zökkenőmentesen a videók készítéséhez

  • Változtatható szögű érintőképernyő

Fotózz bármilyen szögből, az érintőképernyőn már jól ismert mozdulatokkal vezérelheted a fényképezőgépet

  • Az irányított kezelőfelület segít tanulni

Barátságos gyakorlati tanácsok segítségével tanulhatod meg, hogyan készíts olyan képet, amilyet szeretnél

  • Bluetooth®*** és Wi-Fi

A fényképező és az okoseszköz között állandó kapcsolat segíti az egyszerű, automatikus megosztást

  • Creative Assist

Próbálj ki újtechnikákat, javíts a képeiden
 


1 A Canon EOS 250D (fekete/ezüst) a digitális egyaknás tükörreflexes APS-C méretű, mozgatható képernyős fényképezőgépei közül a legkönnyebb, a CIPA irányelvei szerinti akkumulátorral és memóriakártyával együtt, 2019. április 9. napjával (a Canon kutatása szerint).
2 Az okoskészüléknek 4.0 (vagy frissebb) Bluetooth kapcsolattal kell rendelkeznie. Emellett az okoseszközön iOS 8.4 (vagy frissebb) vagy Android 5.0 (vagy frissebb) operációs rendszernek kell futnia.
3 A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más védjegy és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.