Izgalmas videók megállás nélkül a Samsung csúcskészülékein

A magyar YouTube legnépszerűbb csatornái is korlátlanul elérhetők a Samsung legújabb csúcskészülékein. A Galaxy Note10 okostelefonhoz és a Galaxy Tab S6 tablethez is 4 hónapos YouTube Prémium előfizetés jár ajándékba.

A hazai YouTube csatornák nézettsége ma már sok esetben komoly versenytársa a kereskedelmi televízióknak. A YouTube legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornái rendkívül sokféle tartalmat szolgáltatnak a nézőknek. Megtalálható köztük az 1,65 millió feliratkozóval1 rendelkező hip-hop táncegyüttestől kezdve a 700 ezer követőt2 számláló kisgyerekeseknek szóló mesecsatornán át az 1,1 millió feliratkozós3 utazós tartalmakkal jelentkező paródia csatornáig szinte bármilyen tartalom.

A YouTube Premium segítségével megszakítás és reklámok nélkül érhetők el a magyar- és nemzetközi alkotók legizgalmasabb videói és a YouTube Originals saját készítésű tartalmai. A Premium szolgáltatással a felhasználók kedvenc tartalmaikat kikapcsolt képernyő mellett is tovább hallgathatják, valamint lehetőséget biztosít a videók letöltésére is, így azok bárhol, bármikor újranézhetők.

A szolgáltatással együtt a YouTube Music, a vállalat hivatalos zenei streaming applikációja is elérhető, amelyen keresztül a felhasználók több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férnek hozzá.

A Samsung Galaxy okostelefonok és a Samsung további csúcskészülékeinek4 felhasználói számára ezek az exkluzív funkciók és egyedi tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig ingyenesen igénybe vehetők, így a kedvenc videósuk legújabb tartalmait a Galaxy Note10 okostelefonjukon vagy a Tab S6 lenyűgöző kijelzőjén korlátlanul élvezhetik. Emellett a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos5 számára két hónapos ingyenes hozzáférést biztosít.

„A Samsung és a YouTube együttműködésével a felhasználók az elérhető legmagasabb minőségben követhetik a kedvenc tartalmaikat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. – A YouTube a kreatív alkotók platformja, a Samsung csúcskészülékeivel pedig a tartalomgyártók és -fogyasztók egyaránt élvezhetik a videómegosztó előnyeit.”

Az együttműködésről további információ a https://www.samsung.com/hu/youtube-premium/ oldalon érhető el.


1 https://www.youtube.com/user/R3DONEvblog
2
https://www.youtube.com/user/KerekMese
3
https://www.youtube.com/user/Pamkutya
4 A 2019. február 20-a és 2020. február 29-e között Samsung Galaxy S10/S10e/S10+, S10 5G, Galaxy Fold, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Tab 6, vagy Tab S5e eszközt vásárló és aktiváló felhasználók számára érhető el.
5 A 2019. február 20-a és 2020. február 29-e között Samsung mobileszközt (kivéve az S10/S10e/S10+, S10 5G, Galaxy Fold, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Tab 6, és Tab S5e eszközt) vásárló és aktiváló felhasználók számára érhető el.