1000 megabites lakossági vezetékes internet a DIGItől! [VIDEÓ]

A DIGI új dimenziót nyit a hazai telekommunikáció történelmében: a jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb lakossági internet szolgáltatásokhoz képest több mint 4x-es sebességű elérést biztosító 1000/100 Mbit sebességű DIGINet 1000 idén július 15-től kerül bevezetésre.

A világviszonylatban is élvonalnak számító gigabit sebességű elérést biztosító szolgáltatás család Magyarországon elsőként a DIGI ügyfelei számára válik elérhetővé a hazai piacon.
A korszerű fényátviteli alapokra támaszkodó technológia bevezetését – amely elérhetővé teszi ezen sebességek elérését – a DIGI hálózatának több éves fejlesztése és jelentős beruházásai tették lehetővé.

A DIGINet 1000 és DIGINet 500 internet csomagokkal a főleg csak gerinc- és felhordó hálózatokra jellemző sebességek bekerülnek az otthonokba, új szintre emelve a világháló színes és szinte végtelen tartalmának élvezetét.

A termék árának kialakításakor a DIGI – korábbi üzletpolitikai elveinek megfelelően – a minél szélesebb körben lehetséges elérést tartotta szem előtt: a DIGINet 1000 és DIGINet 500 hűségidő nélkül is felveszi a versenyt a konkurens piaci szereplők legnagyobb lakossági internet csomagjainak árával.