Újítsa meg filmgyűjteményének minőségét a Sony legújabb Blu-ray lejátszójával

Sony

Amennyiben 4K kompatibilis TV készülékkel rendelkezik a 4K Ultra HD felskálázó funkció révén tartalmai tisztábbak lesznek, mint valaha. A fejlett videó processzor a normál tartalmakat 4K közeli (3840x2160) minőségre javítja fel, mely négyszerese a Full HD minőségnek. A 8 millió pixelnek köszönhetően élvezheti a tűéles képet, még akkor is, ha közelről nézi a készüléket.

A BDP-S6500 készülék új dimenziókat nyit meg az otthoni szórakozás világában a valósághű 3D látvány révén. Csatlakoztassa a 3D kompatibilis készülékhez és élvezze a mesésen tiszta és valósághű képeket. A 3D szimuláció még a 2D-s tartalmaknak is nagyobb mélységet és élességet biztosítanak.

Még HD vagy rosszabb minőségű webes tartalmak esetén is élesebb, tisztább képet kaphat. Az IP Content Noise Reduction Pro technológia csökkenti a képzajt, a HD Reality Enhancer optimalizálja a textúrákat és színeket pixelről pixelre. A Pure Picture Contract technológia javítja a kontrasztot amég valósághűbb élmény érdekében, a Super Bit Mapping pedig egyenletes színátmentet biztosít.

Böngésszen és streameljen gyorsan a szuper Wi-Fi segítségével. A Blu-ray lejátszó különleges Wi-Fi modullal rendelkezik, mely optimális elhelyezésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, ezáltal egyenletes videó-adatfolyamot és gyors böngészést nyújt otthonának minden pontján.

A készülékben található kétmagos (Dual Core) processzor gyors és akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban töltődnek be, a filmes és videó tartalmakat pedig azonnal elérheti. A menüben való böngészés is egyszerű és gyors, hogy maximálisan a szórakozásra koncentrálhasson.

Nemcsak a képi világ, de a videók és filmek hangzása is lenyűgöző az új lejátszóval. A Digital Music Enhancer három technológiát ötvöz magában, mely biztosítja a magával ragadó hangzást, legyen szó akár párbeszédekről, filmekről vagy zenéről. A Dynamic Recovery Range technológia és a speciális automatikus hangerő-szabályozás együttesen biztosítja a részletek helyreállítását és a különböző formátumok hangerőugrásainak eltérését.

Az új BDP-S6500 Blu-ray lejátszó már elérhető Magyarországon is.