Tablet és notebook határok nélkül

Sony VAIO Duo 13

Az új Sony VAIO Duo® 13 hibrid Ultrabook™ tulajdonosai végérvényesen elfelejthetik a jegyzetfüzetet és az emlékeztető cédulákat. A világ leghosszabb üzemidejével rendelkező Ultrabook™-ja1 egy okostelefonhoz hasonló mobilitást tesz lehetővé, ráadásul egyetlen mozdulattal tabletből notebookká alakítható. A digitalizáló stylus tollal a tablet valódi író-, rajz- és vágólappá válik, amelyre egy pillanat alatt felvázolhatók a legújabb ötletek, feljegyezhetők az emlékeztetők, átrajzolhatók a fényképek vagy diasorok, így a legfontosabb gondolatok garantáltan nem vesznek el.

A gyors munkavégzést jelentősen segíti az indításkor bekapcsoló arcfelismerő alkalmazás, amely megkíméli a jelszavak begépelésétől és azonnal azonosítja a felhasználót. 

A hosszabb munkákhoz egyetlen mozdulattal notebook varázsolható a tabletből az egyedi Surf Slider™ kialakításnak köszönhetően, a munkafolyamat megszakítása nélkül. A karcmentes kijelzővel még dolgozni is sokkal kellemesebb, hiszen a TRILUMINOS® Display for mobile full HD felbontása a Sony X-Reality™ képjavító technológiájával ötvözve képes a környezet valódi, természetes színeinek visszaadására. A részletgazdag képminőséghez tiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód társul, amellyel a számítógép-használat kiemelkedő audiovizuális élménnyé válik.

A VAIO® Duo 13 elöl elhelyezett, 8 megapixeles, Exmor RS™ for PC érzékelővel és autófókusszal felszerelt full HD kamerája könnyedén rögzíti akár a falra kivetített szöveget is. Az optikai karakterfelismerés funkció képes megkülönböztetni a beszkennelt vagy befényképezett szavakat, így a képként tárolt dokumentumok között is egyszerűvé válik a keresés*. Az sem okoz gondot, ha egy kép rosszul sikerül, hiszen a beépített CamScanner alkalmazás segít a képminőség gyors és egyszerű feljavításában. 

Energia egész napon át

A VAIO® Duo 13 az irodán kívül dolgozók kedvencévé válhat, hiszen az innovatív standby technológiával a készülék úgy lép energiatakarékos üzemmódba, hogy az internethez továbbra is kapcsolódik. A világ leghosszabb üzemidejű Ultrabook™-ja1 megfelelő beállításokkal akár 16 órán át használható. A beépített, gyors 3G vagy LTE mobil szélessáv** segítségével egyszerű az e-mailek ellenőrzése vagy a videokonferenciákhoz történő csatlakozás még akkor is, ha épp nincs a közelben Wi-Fi. Az AC adapterrel támogatott Wi-Fi router*** egy Ethernet kapcsolatot vezeték nélküli központtá változtat, így elég csatlakoztatni a készüléket és azonnal létrejön a személyes Wi-Fi hálózat, amellyel egyszerre öt okostelefonhoz vagy tablethez is lehetséges a kapcsolódás, megosztva az internetelérés lehetőségét. 

Az új Sony VAIO® Duo 13 elérhető Európa-szerte június végétől. 

* Csakis a következő nyelvek támogatottak: angol, francia, spanyol, portugál, német, olasz, holland, svéd, finn, dán, norvég, magyar

** Internetelérés és szélessáv nem alaptartozék

*** Bizonyos VAIO Duo 13 modellek esetében alaptartozék

1 A Mobilemark 2007 és adott konfigurációk alapján, 2013. június 5-én.