Szerezzen ötéves garanciát új Panasonic televíziójához!

Ilyen egyszerű! Új Panasonic televízió vásárlásakor bárki ötéves garanciát kaphat, aki a 2018. január 20-áig vásárolt készülékét február 20-ig regisztrálja a honlapon. Az egész folyamat roppant egyszerű, és pár perc alatt elvégezhető. A regisztrációt követően a garancialevelet PDF fájlként kapja meg.

Itt nem szerepel az összes kiváló készülék, amelyre vonatkozik az ötéves garanciális ajánlat. Ha érdekli ez az akció, érdemes gyorsan cselekedni és ellátogatni a különleges ajánlatot tartalmazó honlapra. Hasonló lehetőség nem lesz újra egyhamar.

A promóciós garanciaajánlat a legújabb Panasonic OLED TV-kre is vonatkozik: a TX-EZ1000 és a TX-EZ950 televíziókra. Ezek a prémium kategóriájú készülékek még a legigényesebb felhasználók számára is vonzó, kompromisszummentes teljesítménnyel rendelkeznek.

Panasonic OLED – felsőkategóriás tökéletesség
A professzionális kategóriájú EZ1000 és EZ950 a legtöbbet hozzák ki az OLED képernyő-technológia kontraszt- és színmegjelenítési képességeiből, páratlan mélységű feketéket és az eddigi legpontosabb színeket jelenítve meg, amelyek rendkívül pontos és gyönyörű képeket alkotnak. Mindkét modell teljesítményéről a Panasonic új, csúcstechnológiájú Studio Colour HCX2 chipszettje gondoskodik, amely az otthoni televíziózás világának eddigi legpontosabb színeit jeleníti meg, olyan technológiát alkalmazva, amely idáig kizárólag a több millió forintos, professzionális monitorokban volt elérhető.

A zászlóshajó EZ1000 modellben az Absolute Black Filter technológia is megtalálható. A szűrő elnyeli a környezetből beérkező fényeket, hogy kiszűrje a tükröződést, és így a legtisztább, legpontosabb feketéket jelenítse meg, amely különösen a fényesebb helységekben előnyös.

A különleges ajánlatban résztvevő készülékek teljes listája, valamint a részvételi feltételek itt találhatók:
https://panasonic5y.com/