Rengesse meg a házat a Sony legújabb High Powered Audio rendszereivel

Alakítsa át nappaliját egy igazi szórakozóhellyé a Sony legújabb audio rendszereivel. Élje át a klubok hangzását otthonában, és táncolja át az egész éjszakát barátaival.

MHC-V7D – Eget rengető basszusok kompakt formában
Az MHC-V7D készülék elképesztő erejű basszusokat hoz otthonába, az 1550 W-os hangnyomásnak (RMS 1440W, 105.5 dB SPL) és a Sony legújabb High Power technológiájának köszönhetően, amelyet úgy terveztek meg, hogy erőteljesen növelje az akusztikus nyomást.

A Sony Clear Audio+ rendszerével egy mozdulattal optimalizálhatja a hangbeállításokat. A Football mód használata esetén például olyan élményben lehet része, mintha Ön is egy sporteseményen lenne. Az MHC-V7D bármilyen alkalomhoz kiváló hangokat biztosít, akár egy nyugodt estéhez, de egy fergeteges bulihoz is.

Fokozza kedvenc zenéinek hangzását a könnyen irányítható DJ és Sampler hanghatások segítségével, akár saját hangját is hozzáadhatja kedvenc zenéihez. A két mikrofon kimenettel karaoke bulit is tarthat otthonában. Az MHC-V7D nemcsak a hangokkal teremt igazi party hangulatot, a beépített vizuális és fény effekteket akár a zene ritmusával is összehangolhatja, így igazán egyedi élményekben lehet része.

MHC-V7D új Gesture Control technológiája révén már a DJ-ket is túlszárnyalhatja, hiszen egyszerre kezelheti könnyedén a hang - és fénybeállításokat.

Csatlakoztassa okostelefonját a hangsugárzó rendszerhez NFC™ és Bluetooth® segítségével, streamelje és hallgassa kedvenc zenéit az MHC-V7D készüléken. Irányítsa a zenéket és a fényeket is, használja a DJ effekteket barátaival együtt a Fiestable applikációval. Egyszerűen töltse le az applikációt a Google Play™ – ből vagy az App Store rendszeréből, és csatlakoztassa az MHC-V7D-t valamely okos készülékéhez, amelyről mindent irányíthat távolról is.

Az igazi DJ élmény egy igazán kompakt, helytakarékos készülékben érkezik. Ha azt szeretné, hogy a szomszédok is felriadjanak a hangzásra, akkor használja a Party Chain Mode beállítást és szinkronizálja az MHC-V7D készüléket más, High Powered Audio rendszerrel, mint a SHAKE-X3D.

Fokozza az ütemet a SHAKE-X3D készülékkel
Akár egy otthoni ünneplést vagy egy lazítós hétvégét tervez, a Sony új SHAKE-X3D kétirányú hangsugárzójával kristálytiszta magas és dübörgő mély hangokban lesz része.

A Smart High Power technológia a 2300W hangnyomással (RMS 1200W, 114.0db SPL) lélegzetelállító hangulatot teremt otthonában.

A Sony DSEE Sony DSEE HX™ technológiája élettel tölti meg a zenét, feljavítva a tömörített fájlokat közel a nagy felbontású hangminőség szintjére. A SHAKE-X3D a tökéletes hangsugárzó rendszer minden helyzetben. A Party Chain móddal ötvözheti a kompatibilis Hi-Fi rendszereit a SHAKE-X3D-vel, hogy még erőteljesebb hangokat kapjon.

A SHAKE-X3D lesz a buli sztárja, hiszen segítségével tipikus DJ effekteket adhat zenéihez, míg a Speaker Lights elhozza a valódi party hangulatot otthonába. Az NFC™-nek és Bluetooth®-nak köszönhetően streamelheti és élvezheti kedvenc zenéit bármelyik okos eszközéről, valamint könnyedén irányíthatja a hangsugárzót a Fiestable applikációval, melyet letölthet a Google Play-ből vagy az App Store-ból.

A SHAKE-X3D készülék 2015 májusától, míg az MHC-V7D júniustól lesz elérhető.