Nova-E: hatékony nyomtatás kis és közepes méretű cégeknek

A Sharp CEE bevezette a Nova E termékcsalád két új A3 multifunkcionális készülékét. A 31 ill. 26 oldal/perc sebességgel dolgozó MX-M316N és MX-M266N nyomtatókkal a Sharp a kis és közepes méretű cégeket szólítja meg, amelyek fejlődésükkel párhuzamosan bővíthető, modulrendszerű, hálózatba köthető és nem utolsósorban gyors készülékeket keresnek. A Sharp OSA (Open System Architecture) megoldásnak köszönhetően a Nova-E multifunkciós nyomtatók gond nélkül integrálhatók új vagy már létező archiváló, iratkezelő, nyomtatás- ill. szkennelésellenőrző rendszerekkel.

- A Sharp multifunkciós készülékei nagy kapacitásúak és sok időt takarítanak meg. A gyors és megbízható nyomtatás, az intuitív interfész, valamint a felhő típusú alkalmazásokkal és a mobil készülékekkel történő teljeskörű integráció megkönnyíti a dokumentumkezelést és időt takarít meg a dolgozók számára. A Nova-E készülékek modulos felépítése lehetővé teszi, hogy a cég aktuális szükségleteihez igazítsuk őket, egyúttal azonban úgy bővíthetők, hogy a jövőben felmerülő követelményeknek is megfelelhessenek – mondta Szymon Trela, a Sharp Electronics Europe CEE termékmenedzsere.

Az energiatakarékos MX-M316N és MX-M266N készülékekhez nagy űrtartalmú papírtároló, 56 kép/perc sebességű szkenner és kényelmes 7” érintőképernyő tartozik. Felárral belső finisherrel is kaphatók, amellyel professzionális külsejű dokumentumok készíthetők – így nő a munkahelyi kényelem és tökéletessé válik a feladatvégzés.

A Nova-E sorozat tagjai egy opcionális vezeték nélküli LAN hálózati adapterrel hozzákapcsolhatók a Sharpdesk Mobile Printhez, vagyis lehetővé teszik, hogy a dolgozók az iroda bármely pontjából, okostelefonra vagy tabletre telepített alkalmazás segítségével is biztonságosan nyomtassanak.