Játékkonzol, smartwatch és új Nexus Q még idén a Googletől

Android

Az Android K release mellett a Wall Street Journal informátorai három másik olyan dologról is csepegtettek némi infót, amelyeken a Google főhadiszállásán dolgoznak. Bár a megjelenési dátumot egyik esetben sem szolgáltattak, az biztosnak látszik, hogy legalább az egyik megérkezik ősszel - együtt az új Android verzióval és Nexusszal. Már csak az a kérdés, hogy a Nexus Q II, a játékkonzol vagy a smartwatch lesz-e a nyertes.

Emellett olyan pletykák is szárnyra keltek, melyek szerint a HP Android-alapú laptopokat készül bemutatni az új Android előnyeit kihasználva, amelyet a Google a telefonokon és tableteken kívül hagyományos asztali PC-kre és notebookokra, laptopokra is elérhetővé tesz majd. A lépés egyáltalán nem meglepő, főleg most, hogy a Microsoft a Windows 8.1-gyel sem igazán abba az irányba mozdult, hogy a felhasználók igényeit kielégítse. 

Már csak abban kell reménykedni, hogy a Key Lime Pie tényleg telepíthető és rendesen használható lesz mindenre a hagyományos PC-n. Plusz én azon sem lepődnék meg, ha mondjuk a Samsung Touchwizzel szerelt notikat is a piacra dobna.