Canon imagePRESS C600i: ipari technológiák kis- és középvállalatoknak

A Canon imagePRESS C600i professzionális minőségű nyomtatással segíti a vállalati házinyomdák, kreatív ügynökségek  és kisebb fénymásoló szalonok egyre növekvő igényeinek – pl. kisszériás minőségi anyagok készítése különféle hordozókra – kielégítését.

Az imagePRESS C600i legnagyobb vonzerejét a termelési hatékonyságot maximálisra növelő, valamint a költségeket minimálisra csökkentő felügyeleti eszközök széles tárháza jelenti.  Ezek közé tartozik a nyomtatóflotta és az eszközök optimalizálása, a nyomtatásvezérlési megoldások, valamint a lehető legjobb dokumentumkezelési munkafolyamatok kialakításának lehetősége. A percenként akár 60 lapos teljesítményre képes imagePRESS C600i, igen sokféle nyomathordozót (például akár 300 gr/m2 vastagságú anyagokat is) tud kezelni, és SRA3-as méretig képes automatikus kétoldalas nyomtatásra. Ezzel házon belül jó minőségben elkészíthető számos nyomtatott kommunikációs anyagok (pl. katalógusok, brosúrák, szórólapokkal és belső kommunikációs termékek).

Emellett az új nyomtatómű teljesen kompatibilis a PCL-hez vagy PostScripthez hasonló ágazati szabványokkal, valamint az SAP és más gyártók ERP-rendszereivel, és támogatja a Linux/Unix rendszereket is. További előnyt jelent a beágyazott MEAP és MEAP webes platform is, amelyekkel olyan adatbeviteli és dokumentum menedzsment megoldások válnak elérhetővé , mint a uniFLOW, az eCopy és az iWDesktop.  Az operátor dolgát egy sor eszközfelügyeleti és elektronikus karbantartási (eMaintenance) eszköz is segíti.

Az imagePRESS platform fejlett technológiáit felhasználó C600i magas fokú színhűséget, ragyogó képminőséget, különleges szín kalibrációs lehetőségeket és precíz illesztést nyújt.