Wonder Woman (12) - heti filmbemutató

A héten egy igazi csodanő érkezik a mozikba. Gal Gadot főszereplésével jön minden idők legszuperebb szupernője WONDER WOMAN! A DC Comics képregények alapján készült filmek eddig is óriási költségvetésből, szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatták el nézőiket. Most az egyik legizgalmasabb és biztosan legszebb szereplő saját csatákban és csodákban gazdag történetét ismerhetjük meg. Egy nő felveszi a harcot az egész világgal.

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.

Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…

Főszereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis. Operatőr: Matthew Jensen. Látvány: Aline Bonetto. Írta: William Moulton Marston, Zack Snyder, Allan Heinberg, Geoff Johns. Rendezte: Petty Jenkins

Mozibemutató: 2017. június 1.
Eredeti cím: Wonder Woman
Színes amerikai film
Gyártó: RadPac-Dune, Warner Bros.
Játékidő: 141 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/WonderWoman_trl2_12

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D, 4Dx és OV 3D formátumokban lesz látható.