Shazam! (12) - heti filmbemutató

A héten érkezik a mozikba a DC új, minden eddiginél szórakoztatóbb szuperhősfilmje, a SHAZAM!! A Zachary Levi főszereplésével készült humorban gazdag új karakter története garantáltan mosolyt csal minden mozinéző arcára. A főszereplő mellett tehetséges gyerekszínészekkel is találkozhatunk, többek között az AZ-ból ismert Jack Dylan Grazer mutatja be humoros oldalát, a film fő gonoszának szerepében pedig a mindig remek Mark Strong-ot láthatjuk.

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, árvaként nevelőszülőkhöz kerül, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában...de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek.

Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést... de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős fő gonosz nélkül.

És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba...

Főszereplők: Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou, Adam Brody, Ross Butler. Zene: Benjamin Wallfisch. Operatőr: Maxime Alexandre. Látvány: Jennifer Spence. Írta: C.C. Beck, Bill Parker, Henry Gayden, Darren Lemke. Rendezte: David F. Sandberg

Mozibemutató: 2019. április 4.
Eredeti cím: Shazam
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: DC Comics, New Line Cinema, Warner Bros.
Játékidő: 132 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
https://youtu.be/LyJASBxs9Pw

A film korhatára 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, 3D, 4DX, ScreenX, 3D IMAX, Atmos és 2D OV változatokban lesz látható.