Rampage - Tombolás (16) - heti filmbemutató

Ezen a héten Dwayne Johnson új filmje megérkezik a mozikba! A RAMPAGE – TOMBOLÁS még a nagyobbnál is nagyobb durranásnak ígérkezik! A Törésvonal és a Jumanji – Vár a dzsungel főszereplője ismét összeállt, hogy elképesztő látványos és izgalmas akciófilmmel kápráztassa el a mozilátogatókat. A 80-as évek egyik legsikeresebb játéka, a Rampage főszereplője egy nagyvárosokat pusztító óriásmajom és szörnyű társai voltak. Ebben az izgalmas, látványos, a humorát mégis mindig megőrző filmben megelevenedik a játék, és maga a ’Szikla’ benne a nagy játékos!

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.

A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.

Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekül Amerika nagyvárosa. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

Főszereplők: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan.
Operatőr: Jaron Presant. Látvány: Barry Chusid Zene: Andre Lockington. Írta: Ryan Engle, Ryan Condal, Carlton Cuse. Rendezte: Brad Payton

Mozibemutató: 2018. április 12.
Eredeti cím: Rampage
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/RampageTombolas_trls_16

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D, 4Dx és OV változatokban lesz látható a mozikban.