Logan - Farkas (16) - heti filmbemutató

Holnap visszatér kedvenc X-Men karakterünk a mozikba, érkezik a LOGAN – Farkas!

Hugh Jackman tavaly jelentette be, hogy utolsó alkalommal ölti magára a szerepet, ami híressé tette. Először a 2000-es X-Men – A kívülállókban bújt Logan bőrébe, és ezután még hétszer kölcsönözte tehetségét és karizmatikus egyéniségét a világ legnépszerűbb mutánsának. De most, a sorozatot megkoronázó utolsó filmben még mindig tud újat mutatni a figuráról. Egy elképesztő, látványos és epikus filmben zárja le a karakter történetét, mely kiemelkedően pozitív reakciókat tudhat magáénak mind a kritikusoktól, mind pedig a rajongóktól, akiknek már szerencséjük volt látni a filmet. A címszereplő mellett visszatér X-Professzor megformálója Patrick Stewart is, valamint Caliban szerepében a népszerű angol komikust Stephet Merchant-ot köszönthetjük és bemutatkozik Laura szerepében Dafne Keen. A filmet az előző Farkas-filmet is jegyző James Mangold rendezte, akinek többek között olyan filmeket is köszönhetünk, mint A nyughatatlan, a Börtönvonat Yumába és az Észvesztő.

Ez alkalommal a korábbiakhoz képest egy megújult Farkas-filmet láthatunk: merészebb, vadabb és belevalóbb minden korábbi X-Men filmnél.

2029-et írunk. A mutánsoknak vége – vagy legalábbis majdnem. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy isten háta mögötti porfészekben bujkál a világ elől; sofőrködésből él, és reggeltől estig iszik. Társa a száműzetésben Caliban, a csavargó, és a nagybeteg X professzor, kinek elméjét egyre súlyosabb rohamok gyötrik. A rejtőzködésnek egy titokzatos nő látogatása vet vége: az asszony egy különös kislánnyal érkezik, akit Logannak kéne biztonságba juttatnia. A sokat próbált harcos elindul, hogy megküzdjön a gonosz erőkkel és beteljesítse a sorsát…

Főszereplők: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Eriq Lasalle, Elizabeth Rodriguez.
Zene: Cliff Martinez. Fényképezte: John Mathieson. Látvány: François Audouy.
Írta: Michael Green, David James Kelly. Rendezte: James Mangold

Mozibemutató: 2017. március 2.
Eredeti cím: Logan: The Wolverine
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 135 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Logan_trl1_16
http://bit.ly/Logan_trl2_16

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, IMAX, 4DX és 2D OV változatokban lesz látható a mozikban.