Legendás állatok és megfigyelésük (12) - heti filmbemutató

Muglik figyelem! Ezen a héten a varázsvilág csodái tárulnak ismét a szemünk elé, jön a LEGENDÁS ÁLLATOK ÉS MEGFIGYELÉSÜK! Harry Potter csodás világa ismét életre kell a könyvek írója, J.K. Rowling elképesztő képzeletének új szakaszában, ahol a varázslók és boszorkányok múltját ismerhetjük meg, ráadásul most egy új földrészen, Amerikában. A mágia múltja sok meglepetést tartogat, de a könyvek és a korábbi Harry Potter-filmek ismerői számára jó néhány eddig kidolgozatlan történet és karakter kap szerepet J.K. Rowling első forgatókönyvében, melyet az utolsó négy Harry Potter-filmet is jegyző David Yates rendezett. A főszerepben az Oscar®-díjas Eddie Redmayne kelti életre a varázslények kutatóját, Harry Potter későbbi tankönyvének szerzőjét Göthe Salmandert.

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.

És talán meg is találja őket…

A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

Főszereplők: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Colin Farrell, Samantha Morton, Ezra Miller, Jon Voight, Ron Perlman.
Fényképezte: Philippe Rousselot. Látvány: Stuart Craig, James Hambidge.
Írta: J. K. Rowling. Rendezte: David Yates.

Mozibemutató: 2016. november 17.
Eredeti cím: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 140 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/LegendasAllatok_trl1_12
http://bit.ly/LegendasAllatok_trl2_12
http://bit.ly/LegendasAllatok_trl3_12

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film látható lesz szinkronos 2D, 3D, 4Dx 3D és IMAX 3D, valamint feliratos 2D változatokban is.