Jupiter holdja (16) - heti filmbemutató

Ezen a héten érkezik a mozikba a Fehér Isten rendezője, Mundruczó Kornél a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon versenyző új filmje, a JUPITER HOLDJA. A világhírű fesztiválon bemutatott látványos film főszerepében Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Móni és Cserhalmi György.

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

Főszereplők: Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Mónika, Cserhalmi György. Operatőr: Rév Marcell. Zene: Jed Kurzel. Vágó: Jancsó Dávid. Látvány: Ágh Márton. Írta: Mundruczó Kornél, Wéber Kata. Producer: Petrányi Viktória, Viola Fügen, Michael Weber. Rendezte: Mundruczó Kornél

Mozibemutató: 2017. június 8.
Színes magyar film
Gyártó: Proton Cinema
Játékidő: 123 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/jupitersmoonthefilm/
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/JupiterHoldja_trl1_16
http://bit.ly/JupiterHoldja_trl2_16