Hupikék törpikék – Az elveszett falu (6) - heti filmbemutató

A héten visszatérünk Aprajafalvába! Érkezik a HUPIKÉK TÖRPIKÉK – AZ ELVESZETT FALU! A világ legnépszerűbb, leghupikékebb törpjeiről most vadiúj – az eddigi filmváltozatoktól teljesen független – CGI animációs vígjáték készült, természetesen 3D-ben! Okoska, Törpilla, Dulifuli, Törperős és Törpapa visszatérnek, ráadásul a film magyar változatában olyan nagyszerű művészek szólaltatják meg őket, mint Gyabronka József (Hókuszpók), Szabó Sipos Barnabás (Törpapa), Szabó Győző (Törperős) és a mindig bűbájos Szabó Zsófi (Törpilla).

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.
Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Eredeti hangok: Joe Manganiello, Demi Lovato, Rainn Wilson, Mandy Patinkin.
Zene: Heitor Pereira. Látvány: Noelle Triaureau. Írta: Peyo, Pamela RIbon, David Ronn, Jay Scherick, Stacey Harman, Karey Kiarkpatrick. Rendezte: Kelly Asbury

Mozibemutató: 2017. március 30.
Eredeti cím: Smurfs: The Lost Village
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő: 89 perc
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/HupikekTorpikek_trl2_6

A film korhatára: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, 3D és OV 3D formátumokban lesz látható a mozikban.