Az – Második fejezet (18) - heti filmbemutató

Ezen a héten a Vesztesek Klubja, 27 év után visszatér Derrybe és ismét szembenéz a gonosz bohóccal, Pennywise-zal. Stephen King népszerű regénye alapján érkezik a mozikba az AZ – MÁSODIK FEJEZET!

A rendkívül népszerű első rész után Andy Muschietti rendező folytatja a horror királyának regényét filmen is, ráadásul a kiváló gyerekszereplők helyére most olyan népszerű színészek érkeznek, mint Jessica Chastian, James McAvoy és Bill Hader. A retteget Pennywise szerepe mögött pedig visszatér Bill Skarsgard.

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…

27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.

A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Főszereplők: Bill Skarsgård, James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jack Dylan Grazer, Jay Ryan, Sophia Lillis.
Operatőr: Checco Varese. Látvány: Paul D. Austerberry.
Írta: Stephen King, Gary Dauberman. Rendezte: Andy Muschietti

Mozibemutató: 2019. szeptember 5.
Eredeti cím: It – Chapter Two
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: New Line Cinema
Játékidő: 169 perc
Korhatár: 18
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
https://youtu.be/q4Ye_HWYVeY

A film korhatára: 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D, IMAX 2D, ScreenX, 4Dx és eredeti nyelvű OV változatokban lesz látható a mozikban.