Annabelle 2. - A teremtés (18) - heti filmbemutató

Ezen a héten visszatér a legfélelmetesebb baba a mozikba! Érkezik az ANNABELLE 2. – A TEREMTÉS. A nagyon sikeres első rész után most megismerhetjük, hogyan jött létre Annabelle. Az Amikor kialszik a fény rendezője, David F. Sandberg ismét az elmúlt évek legnagyobb horrorsikereinek alkotójával dolgozott együtt. E film mögött is James Wan, a Fűrész-sorozat agya, a Démonok között, az Insdious, az Annabelle és az Amikor kialszik a fény producere, az elmúlt évek legsikeresebb mozis feszültségteremtője áll!

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt.

De a lányok nem találnak békességre a ház szomorú falai között. Új otthonuknak van még egy lakója, egy démon, aki mindig a leggyengébbre támad.

Főszereplők: Alicia Vela-Bailey, Antohy LaPaglia, Miranda Otto, Stephanie Sigman. Fényképezte: Maxime Alexandre. Látvány: Jennifer Spence. Írta: Gary Dauberman. Rendezte: David F. Sandberg

Mozibemutató: 2017. augusztus 10.
Eredeti cím: Annabelle 2
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Warner Brox.
Játékidő: 109 perc
Korhatár: 18
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Annabelle2_ATeremtes_trl

Korhatár: 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
A film szinkronos 2D, OV 2D és 4Dx változatokban lesz látható a mozikban!