A szerencse háza (16) - heti filmbemutató

Mától látható a mozikban Will Ferrell és Amy Poehler közös vígjátéka, A SZERENCSE HÁZA! Az amerikai humor két gátlástalan nagyágyúja és a Rossz szomszédság valamint a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres írójának összefogásából sziporkázóan vicces, csupa ötlet film készült!

Egy jó szülő mindent bevállal. Amikor apu és anyu (Will Ferrell és Amy Poehler) rájön, hogy elképesztően rosszul gazdálkodtak a lányuk egyetemi képzésére félretett pénzzel, és nem maradt semmijük, megesküsznek, hogy juszt is taníttatni fogják a gyereküket. Ha kell, hát azt is vállalják, hogy más pénzén.

Szerencsére, van egy játékmániás haverjuk (Jason Mantzoukas), tőle származik a zseniális ötlet: Zugkaszinó!

Egy békés, kertvárosi ház pincéjét átalakítják, és illegális játékbarlangot kezdenek üzemeltetni benne. A tétek gyorsan emelkednek, a pénz ömleni kezd, de azért az is hamar kiderül, hogy a törvényen kívüli életnek is vannak hátulütői.

Főszereplők: Amy Poehler, Will Ferrell, Allison Tolman Operatőr: Jas Shelton. Látvány: Clayton Hartley. Zene: Andrew Feltenstein, John Nau. Írta: Andrew Jay Cohen, Brendan O’Brien. Rendezte: Andrew Jay Cohen

Mozibemutató: 2017. augusztus 17.
Eredeti cím: The House
Színes amerikai vígjáték
Gyártó: New Line Pictures, Warner Bros.
Játékidő: 88 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/ASzerencseHaza_trl_

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.