A Partiállat (16) - heti filmbemutató

Ezen a héten kedvenc komikánk, Melissa McCarthy egy fergeteges vígjátékkal tér vissza a mozikba, jön A PARTIÁLLAT! A filmvilág egyik legviccesebb színésznőjét a Szívek szállodája tette híressé, és az ő nevéhez fűződnek az elmúlt évek legjobb, legsikeresebb, legvadabb vígjátékai, köztük a Koszorúslányok, a Női szervek és A kém is. Most ismét a férjével együtt írta ezt az őrült, belemenős komédiát, melynek magyar változatában a megszokottakhoz hűen Börcsök Enikő hangján szólal meg.

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? A válófélben álló Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli…

A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik…

Főszereplők: Melissa McCarthy, Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Christina Aguilera. Operatőr: Julio Macat. Látvány: Rusty Smith. Zene: Fil Eisler.
Írta: Ben Falcone, Melissa McCarthy. Rendezte: Ben Falcone

Mozibemutató: 2018. május 10.
Eredeti cím: Life of the Party
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.
Játékidő: 105 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Partiallat_trls_16

A film szinkronos 2D-ben és OV-ben lesz látható a mozikban.
A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.