A DreamWorks tervei 2014-ig

DreamWorks

Sikeres évet tudhat magáénak a DreamWorks: bár az Oscar-t nem vitte el a How To Train Your Dragon, a sikeren felbuzdulva a stúdió kiadta animációs filmjeinek megjelenési listáját, egészen 2014 végéig. Bár a címek közel harmada már korábban befutott történetek folytatása, számos új és eredeti sztori kapott helyet a stúdió büdzséjében.

Kung Fu Panda 2 - Po a The Furious Five társaságában éli életét, mint a Dragon Master, védelmezve a Valley of Peace lakóit. Ám az idilli állapot nem tart sokáig, ugyanis egy gazfickó tikos, megállíthatatlan fegyvere segítségével le akarja igázni Kínát, valamint tönke akarja tenni a kung fu-t.

Megjelenés: 2011. május 26.

Puss in Boots - Antonio Banderas visszatér a Shrek-ből megismert Csizmás Kandúr szerepében. Humpy Dumpty-val és Kitty Softpaws-szal karöltve hősi kalandra indul, hogy ellopja a híres Arany Tojást tojó Ludat.

Megjelenés: 2011. november 4.

Madagascar 3 - Alex és barátai továbbra is mindent megtesznek, hogy hazajussanak. A sors ezúttal Európába sodorja őket, ahol egy vándorcirkusz leple alatt utaznak. Természetesen az egészet felforgatják, a tőlük már megszokott módon.

Megjelenés: 2012. júniu 8.

Rise of the Guardians - Amikor a Pitch nevű gonosz szellem el akarja foglalni a világot, a halhatalan Védelmezők összefognak, hogy megvédjék a világ gyermekeinek álmait, reményeit és hitét.

Megjelenés: 2012. november 21.

The Croods - A történetben egy eddig ismeretlen földtörténeti korszakba, a Croodaceous-ba utazunk, ahol még az anyatermészet munkálkodott, és soha nem látott állatok és növények uralták a felszínt. A Croods családot egy rejtélyes idegen vezeti ki barlangjukból, ám több stresszt hoz életükbe, mint megnyugvást.

Megjelenés: 2013. március 1.

Turbo - Egy átlagos kerti csiga arról álmodozik, hogy ő lesz a világon a leggyorsabb társai között. Egy szerencsétlen baleset után természetfeletti sebességre tesz szert, és nekivág, hogy valóra váltsa álmát.

Megjelenés: 2013. június 7.

Me and My Shadow - Számítógéppel és kézzel rajzolt elemek keverésével követkhetjük nyomon Shadow Stan, egy életre éhes, igazi örökmozgó szellem életét, akit pechjére a világ legunalmasabb emberéhez, Stanley Grubb-hoz láncolt a sors. Felrúgva minden szabályt, Stan átveszi Stanley felett az irányítást.

Megjelenés: 2013. november 8.

Mr Peabody & Sherman - A The Rocky and Bullwinkle Show-ból megismert Mr. Peabody történetét követhetjük, aki a világ legokosabb lénye, ám balszerencséjére egy kutya. Társával, Sherman-nel építenek egy WABAC nevű időgépet, ám gazfickók ellopják, és fontos történelmi eseményeket megváltoztatva katasztrófális helyzetbe sodorják a jövőt.

Megjelenés: 2014. március 21.

How To Train Your Dragon 2 - Az első rész írója, Dean DeBlois ismét tollat ragad, valamint a kamera mögött is ő írányít majd, ám a történetet egyelőre homály fedi.

Megjelenés: 2014. június 20.