How I Met Your Mother - 6x02: House Cleaning

How I Met Your MotherOké, valószínűleg nem a legviccesebb részek egyike volt az eheti, de én azt mondom, teljesen rendben volt, és hozta azt, amiért szeretem a sorozatot. Volt pár poén, ami nagyon jól el lett találva, volt, ami fájdalmasan szánalmasra sikeredett. Ellenben jó volt látni, honnan is érkezett Barney valójában, és mi vezetett A Bro megszületéséhez.

Valószínűleg, aki nem kőkemény How I Met Your Mother fan, annak nem fog tetszeni a rész. De ez a sorozat sosem arról szólt, hogy minden részt végignevet az ember az elejétől a végéig. Most inkább egy kis lelkizés volt a fő téma, valamint próbálták bemutatni, hogyan is született meg korunk legnagyobb perverze - ahogy Lilly mondta.

A poénok sem voltak annyira poénok, inkább az irónia és a szarkazmus volt jelen a rész során, de Marshall-nak volt egy-két megszólalása, ami többé-kevésbé sikerrel ellensúlyozta az amúgy nem túl vicces párbeszédeket. Igazából kicsit összecsapottnak érződött a rész. Az ötletek megvoltak, de nem igazán sikerült megvalósítani őket.

Részemről sajnos csak 5 pontot érdemel a rész, annak ellenére, hogy tetszett. Reméljük ez volt az a rész, melyre az évad végén úgy tekintünk majd, mint a leggyengébb epizód a szezonban.