How I Met Your Mother - 6x01: Big Days

How I Met Your MotherHigh six! Nem five, ez bizony six volt a javából. A How I Met Your Mother hatodik évadának első része magasan hozta azt a színvonalat, amit a sorozattól elvár egy rajongó. Rég élveztem ennyire a sorozat egy epizódját, teljesen olyan érzésem volt, mint amikor annak idején belekezdtem az első évadba.

A történet a nem túl távoli jövőben kezdődik, ahol egy esküvőn (nem tudni, kién, én Barney-ra tippelnék) Ted épp toastot készül mondani. Az elmondottak alapján ott találkozik a gyerekek anyjával, de közelebb ismét nem jutottunk a megoldáshoz.

De ez ismét nem volt zavaró, ellenben néhány korábbi esettel, amikor már a hajamat téptem. A rész középpontjában alapvetően nem a sorozat alapköve állt, de végig éreztették, hogy ha nem is most azonnal, de ki fog derülni az anya személye.

A párbeszédek, valamint a helyzetek teljesen korrektek voltak, valamint Barney szokásos beszólásai is jókor, jó időben lettek elsütve. Nem volt erőltetve semmi, mindenből pont annyit kaptunk, amennyi kellett. Remélem tudják majd ezt a szintet tartani az egész évad alatt.

Részemről megkapja a tíz pontot, hibátlan How I Met Your Mother rész volt. Folytatás jövőhéten, addig is: wait for it.....