How I Met Your Microsoft Products

How I Met Your MotherA tegnap esti How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) epizód a Microsoft támogatásával készült - akár ezt is kiírhatták volna a rész legvégén. A redmondi multi igen stílusos módot választott termékeinek bemutatására a televízióban.

Szerencsére a készítők kreatívan oldották meg a Microsoft különböző termékeinek implementálását a Subway Wars című epizódba. A direkt marketing tagadhatatlan volt ugyan a három percenként felbukkanó Bing térkép, illetve a Windows logóval el

látott notebook mellett. Ha még ez sem lett volna elég, Maury Povich-ot (híres amerikai talkshow házigazda) is sikerült megszerezniük, hogy egy Xbox360-at sétáltasson. Meglepő módon Windows Phone 7 reklám csak egy nagyon halvány utalás szinten került az epizódba, amikor is egy telefonnak öltözött ember állt egy Microsoft termékekkel telepakolt kirakat előtt.

Általában rosszul vagyok az ennyire direkt marketingtől, amikor gyakorlatilag az arcomba tolják a termékeket. Kellemes meglepetésként ért, hogy amellett, hogy ismét sikerült egy viccesebb epizódot összehoznia a készítőknek, a redmondi cég különböző termékeit is teljesen korrekt módon építették bele a történetbe. Rég volt ennyire hangulatos rész, a végén Barney új arca pedig nagyon tetszett. Még a végén kiderül, hogy legbelül ő is érző emberi lény.

Részemről 8 pontot kap az epizód, remélem marad legalább ez a színvonal a hátralévő részekre.