Chuck - 4x02: Chuck Versus the Suitcase

ChuckMegmondom őszintén, a múlt heti kijelentésemet, miszerint a sorozat egyre komolyodik, elhamarkodottan tettem. Félreértés ne essék, a rész hozta a megszokott Chuck minőséget, csak az előző heti epizódhoz képest bizonyos dolgok terén némi visszalépést éreztem. De ezeket tökéletesen ellensúlyozták a Buy More-ban történtekkel.

Számomra kezd idegesítő lenni, hogy Chuck még mindig bénázik, valamint nem képes dűlőre jutni saját amgával és a Sarah iránti érzéseivel. Már a második évadban is untam a melodrámázást, de most, hogy végre tényleg együtt vannak, ideje lenne befejezni. Remélem, hogy a rész végi jelenettel a készítők is így gondolják a dolgot.

Ellenben a kémesdi megint nagyon jó volt, végre megint kevertek bele egy kis humort. Jó időben, jó helyre tett poénok, és ismét némi komolyság, ami nem volt mindig jellemző a két ügynök munkájára. Remélem, hogy megtartják ezt a szokást, mert ebben az arányban kevert dolgokkal nagyon jó részeket láthatunk majd.

A Buy More szál pedig zseniális volt. Főleg a legutolsó jelenet. Rég nevettem ennyire a Chuck-on, de ma ismét olyan érzésem volt, mintha az első részek valamelyikét nézném. Ráadásul Morgan, mint üzletvezető... pokol lesz.

Részemről 7 pontot adok erre a részre, mert hiába minden pozitívum, nem tudták ellensúlyozni azokat a dolgokat, amik szerintem már felesleges töltelékek hosszú ideje. Reméljük azokat innentől elfelejtik, és jöhet a kém-móka.