Hogyan fér bele az egész Sziget egy konténerbe?

Vadonatúj helyszínnel és izgalmas programokkal várja a Samsung a Sziget Fesztivál látogatóit. A vállalat első alkalommal építette fel a tartalomgyártásra buzdító Samsung Kontent Konténert, ahol a fesztiválozók kreatív felvételeket készíthetnek és különleges programokon, workshopokon vehetnek részt. A vállalat ezen kívül névadója a fesztivál egyik legnagyobb bulihelyszínének, a Samsung Party Arénának, amely az elektronikus tánczene elsőszámú színhelye.

Bemutatkozik a Kontent Konténer
A Samsung vadonatúj ministúdiót épít a Sziget Fesztiválra. A Kontent Konténer reggeltől estig várja a látogatókat. A stúdióban három tematikus díszlet közül választhatnak a professzionális és a feltörekvő tartalomgyártók. A helyszínen életre kelthetik legkreatívabb elképzeléseiket, miközben megismerkedhetnek a vállalat idén júliusban megjelent hajlítható Galaxy Z Fold5 és Galaxy Z Flip5 készülékeivel. A Let’s Dance és a Let’s Sing díszletekben a színes neoncsövek és a trendi hátterek egyedi környezetet teremtenek az ideális buliélményhez, a Let’s Glow térben a felhasználók pedig a VIP backstage-ek hangulatát megidéző, budoár enteriőrben készíthetnek trendi sminkvideókat.

A mobil kontentstúdióban a fesztiválozók nemcsak egyedi tartalmakat készíthetnek, de további exkluzív eseményekhez is csatlakozhatnak. A különleges workshopokon olyan tudással és élményekkel gazdagodhatnak, amelyeket nemcsak itt, hanem a későbbi tartalomkészítés során is hasznosíthatnak. A programok augusztus 11. és augusztus 14. között, minden délután 15 órakor kezdődnek. Augusztus 11-én Herczeg-Kis Bálinttól, az Exatlon-győztes influencertől képet kaphatnak a legfrissebb közösségimédia-trendekről, szombaton a No Comment hiphop tánciskola csapata mozgatja meg az érdeklődőket. A neves formáció nagyszabású események állandó kísérője, többek között a Jazz+Az Arénashowját dobták fel, de Will Smith születésnapján is felléptek. Vasárnap az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma ad akusztikus trió koncertet, amely még a legnagyobb rajongók számára is tartogathat egy-két meglepetést. Az utolsó napon Szabó Timi mutat be divatos sminktrendeket, ahol az idelátogatók extravagáns és a hétköznapokban is alkalmazható tippeket ismerhetnek meg.

A Samsung hajlítható eszközeivel a felhasználók a még többet hozhatnak ki magukból. Az összehajtható Galaxy Z Flip5 könnyedén elfér szinte bármelyik zsebben és kiválóan alkalmas fotózásra, így hű társ lehet nemcsak a mindennapok, de a fesztiválok idején is. A Samsung számára fontos, hogy a technológiai fejlődés elhivatott vállalataként részt vegyen a kultúrát és zenei világot meghatározó és formáló eseményen.

Az EDM epicentruma
A Samsung már harmadik alkalommal vesz részt szponzorként a fesztiválon, és a korábbi évekhez hasonlóan, idén is emlékezetes élményt kíván nyújtani a látogatók számára. Az EDM központja a Samsung Party Aréna lesz, ahol naponta különböző nagy partybrandek mutatkoznak be. Az első nap a Q-Dance társaságé, akik az elektronikus zene keményebb stílusaira helyezik a hangsúlyt. Először csatlakozik a Szigethez az Awakenings. A techno partikat és fesztiválokat szervező holland csapat nevéhez fűződik például a világ egyik legnagyobb technorendezvénye, az Awakenings Summer Festival. A hatalmas drum & bass és dubstep partikról elhíresült Rampage szintén helyet kap a Next Levellel közös szervezésű buliban. A house területén már ismert előadók és feltörekvő tehetségek terepe lesz a Szigeten is a Higher Ground. A Be Massive pedig mára meghatározó színfoltja a hazai buliknak, nemzetközi előadókat is felsorakoztatva. És a Vintage Culture néven ismert brazil DJ és lemezproducer indította útjára a Born Of Music Addiction (BOMA) partysorozatot, ami most szintén a Szigetre érkezik.

A Samsung Party Aréna fellépőiről további információ érhető el a fesztivál honlapján, a Galaxy Z Fold5 és Galaxy Z Flip5 készülékekről pedig a vállalat weboldalán.