techON vol 2. - Let's go techno!

Let's Go Techno! vol. 2

Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.

A második TechON megmozdulás mottójából - 'Let's Go Techno' - talán már sokan kitalálhattátok, hogy azt est egyik sztárvendége a hosszú évek után újra Magyarországra látogató techno-mágus ERIC SNEO lesz. A német művész legutolsó, nem mellesleg világsikert hozó nagylemeze ugyanis pontosan ezt a címet viseli, és mi sem lehetne frappánsabb jelszó egy ilyen forrónak ígérkező techno-szeánszhoz. 

A mainzi bázisú Eric Sneo karrierje Németország egyik legnépszerűbb klubjában, a Palazzo-ban kezdett felemelkedni, ahol saját klubestje, a 'Tanz Der Familie' keretében a nemzetközi techno-szcéna legnagyobbjaival nyílhatott alkalma együtt játszani. Alapítója és irányítója a Masters Of Disaster és Beatdisaster lemezkiadóknak, amelyek zászlajai alatt saját munkái mellett számos nagynevű művész kiadványait is gondozza, mint például Gayle San, The Advent, DJ Rush, vagy Chris Liebing. 

Olyan felejthetetlen techno himnuszok fűződnek a nevéhez, mint a 'Ciao Bella', a 'Tanz Der Familie', vagy a 'Slave To The Beat'. A közismert TUBE TECH formáció tagjaként is sikert-sikerre halmozott, elég csak megemlíteni a 'The End', vagy a 'Riders On The Storm' világslágereket. Fergeteges, elektronikus dobjátékával megvadított élő fellépéseinek köszönhetően világszerte roppant keresett művész lett, és olyan országok fesztiváljainak és klubjainak gyakori vendége lett, mint Brazília, Spanyolország, Anglia, Olaszország, Belgium, Franciaország, vagy éppen Magyarország, a teljesség igénye nélkül.

A TechON vol. 2 ugyancsak illusztris külföldi vendége lesz The Advent felfedezettje és producertársa, Ricardo Rodrigues, azaz INDUSTRIALYZER is. A portugál fiatalember alig néhány év leforgása alatt hihetetlen gyorsasággal emelkedett a techno előadóművészek elitmezőnyébe. 2003-ban második helyezést ért el az I Love Techno dj versenyén, majd 2005-ben megnyerte a rotterdami Dance Parade dj versenyét. Eközben Ricardo egyre több idejét töltötte producerkedéssel, hangzása pedig egyre kifinomultabbá és egyedibbé vált. 

Tehetsége nem is maradt észrevétlen, csakhamar felfigyelt rá honfitársa Cisco Ferreira, azaz The Advent, és meglátva a Ricardoban rejlő potenciált, rögtön a szárnyai alá vette az ifjú titánt. 2007-ben megalapították a The Advent vs. Industrialyzer produkciós duót, majd beindították saját kiadójukat, a Codeworks-ot. Azóta alig két év leforgása alatt az Industrialyzer név a legmagasabban jegyzett techno kiadók diszkográfiájában bukkant fel: Drumcode, MB Elektronics, Kombination Research, Hardgroove, Bush Records, Beatdisaster ...és a sor korántsem teljes. Elképesztő zenei megoldásokkal fűszerezett feszes ritmusú és dinamikus, de ugyanakkor minimalisztikus techno értelmezése már most tekintélyes rajongótábort hódított meg szerte a világon. Most pedig itt a kiváló alkalom, hogy a magyar közönség végre élőben is megtapasztalja az Industrialyzer-feelinget!

A hazai színeket többek között a warm up-ot magára vállaló CLICKAHOLICS páros, a TechON rezidensek, NEWL és SZEKA, valamint a nagy népszerűségnek örvendő NVC team tagjai, SINKO, DR. ZOIDBERG és IODA fogják képviselni.

AFTER HOURS

A TechON sorozat koncepciója továbbra is változatlan, miszerint a közönség vágyik az igényes After Party-k nyújtotta élményre. Természetesen itt már nem a féktelen tombolás a cél, azonban mindenképpen érdemes megfontolni a részvételt. A rendezvény utolsó 4 órájában ZACK MARULLO, TSUKAMOTO, ANDREAS B, zárásként pedig a CLICKAHOLICS közreműködésével belekóstolhatunk a techno minden válfajába.

Mit lehet még mondani?  Let's go techno! 

NE FELEDD!   Nálunk a körülötted álló emberek mindig visszamosolyognak RÁD! 

Jelöld az eseményt a Facebook-n! 

Beat Club - 2011.02.26.

techON vol 2. - Let's go techno!

TimeLine:

20.00 - 22.00 - Clickaholics

22.00 - 23.00 - Ioda

23.00 - 00.30 - Szeka

00.30 - 02.30 - Industrialyzer LIVE

02.30 - 04.30 - Eric Sneo 

04.30 - 05.30 – Newl

05.30 – 07.00 - Sinko vs Dr.Zoidberg

After hours

07.00 - 08.00 - Zack Marullo

08.00 - 09.00 - Tsukamoto

09.00 - 10.00 - Andreas B

10.00 - ??? – Clickaholics

A rendezvényre kizárólag 18. életévüket betöltött személyek léphetnek be!

További információ a(z) +36-70-337-35-50 telefonszámon kérhető!