Loving Arms livestream és klippremier a VIVA-n

Ma este debütál a VIVA Helyi hősök című műsorában a Loving Arms legújabb videoklipje, amelyet Never Let You Go című dalukhoz készített a formáció. A premier előtt Iszak Eszti 18:00-tól Facebook-on közvetített, élő-beszélgetésben faggatja majd a DJ párost többek között arról, kik voltak azok a hazai előadók, akik leginkább inspirálták őket.

Péntek este Iszak Eszti újra élőben jelentkezik a VIVA Facebook- oldalán, hogy a Loving Arms DJ párosát faggassa legújabb, a csatornán debütáló klipjükről. A Never Let You Go című számukhoz készült kisfilm, hűen a dal romantikus hangviteléhez egy szerelmes párról szól, akik egy párkapcsolat szépségét és nehézségeit mutatják be.

„Mivel a dal is a szerelemről szól, így nem volt kérdéses, hogy a hozzá készült kisfilmben is egy szerelmes párt szeretnénk bemutatni. A klip külföldön készült, ott élő barátainkat kértük fel arra, hogy szerepeljenek benne, hiszen ők a való életben is egy párt alkotnak. Szerettünk volna ehhez a számhoz egy bravúroktól mentes videoklipet készíteni, ezért a képi világa is fekete-fehér maradt” – árulta el a Kabai András és László Roland alkotta Loving Arms, akik tavaly szeptemberben Las Vegasban képviselték Magyarországot a Miller SoundClash DJ verseny döntőjén.

Az interaktív adásban nem csak Eszti, de akár a nézők is kérdezhetnek, kommentben feltett kérdéseiket a fiúk élőben válaszolják meg. A beszélgetésből többek között kiderül majd, kik a kedvenc hazai előadóik és miben inspirálta őket leginkább a Halott Pénz együttes. Az élő bejelentkezéssel párhuzamosan a VIVA-n a Helyi hősökben a DJ páros korábbi klipjeit is megnézhetik a nézők december 16-án, pénteken 18:00-tól, 18.30-tól pedig a Never Let You Go című videoklip debütál a csatornán.