Hazai slágerekkel ünnepli a Class FM augusztus 20-át

A legnagyobb hazai slágerekkel tiszteleg a Class FM a nemzeti ünnep előtt. Az ünnepi Class Hétvége keretében augusztus 20-án szakítanak a mindennapos műsorrenddel, és reggel 6 órától egészen éjfélig kizárólag magyar dalok szólnak majd a leghallgatottabb rádióban.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából Argyelán Kriszta már reggel 6.00-kor magyar előadók dalaival indítja a napot a Class FM-en. Őt a Class Kívánságműsor követi Garami Gábor vezetésével, itt a hallgatóké lesz a főszerep, akik kedvenc hazai slágereiket kérhetik a népszerű rádióstól.

20.00 órától egészen éjfélig  a Class Mix jelentkezik, amelyben WhiteBoy pörgeti fel a hangulatot - a Class FM népszerű DJ-jének új műsora éppen augusztus 20-án debütál. Ennek során Whiteboy kizárólag magyar zenékből állít össze egy ünnepi alkalomhoz illő, különleges mixet, de nem a megszokott formában, hanem izgalmas módon keverve, tele dinamikus elemekkel.

A Class FM műsorszerkezetében a napokban több változás is életbe lép, a cél továbbra is a hallgatói igények maximális kiszolgálása. A programing fejlesztése során a piaci trendeknek megfelelően elsődleges szempont a hazai előadók még erősebb támogatása, és több felület biztosítása a populáris és alternatív zenék számára is.

Ünnepi Class Hétvége kizárólag magyar zenékkel augusztus 20-án reggel 6.00-tól 24.00 óráig a Class FM műsorán!