Három hét múlva nyit a Budapest Park

Már csak három hét és nyit Budapest legnagyobb koncerthelyszíne a Budapest Park. A Fővárosi Rapcirkusszal veszi kezdetét április 25-én a tavasztól őszig tartó koncertsorozat.

Egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncertet várhatunk, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
A 14 fellépők között megtalálható a Punnany Massif, Irie Maffia, Animal Cannibals, Follow The Flow is.
Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/events/fovarosi-rapcirkusz-20190425

Április 26-án, pénteken a fesztiválközönség egyik kedvenc alternatív rock zenekara, a Vad Fruttik ad egy fergetegesen látványos koncertet, ahol vendégként Konyha együttes is fellép.
A koncertek után Lidocain Night afterpartyra bulizhat a közönség.
Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/events/vad-fruttik-20190426

A nyitó hét utolsó koncertnapján (április 27, szombat) hazánk egyik legkarizmatikusabb és legszebb hangú énekesnője, a Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas Rúzsa Magdi koncertjét hallgathatja meg a közönség.
Ezen a napon Zävodi lép fel vendégelőadóként.
A koncert után pedig mindent a szemnek, hiszen a város legnagyobb videódiszkójában a 80-90-00 évek mindenki által ismert slágereire zenéire rophatják a bulizni vágyók!
Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/events/ruzsa-magdi-20190427

Májusban sem kell csüggedni, rengeteg zenekar várható a Park színpadán! Fellép többek között a Brains, Esti Kornél, Follow the Flow, Halott Pénz, Paddy and The Rats, Punnani Massif, Quimby, Supernem, Tankcsapda.