Feje tetejére áll az MTV

Nem mindennapi meglepetéssel készült a hölgyeknek az ikonikus zenecsatorna. Nőnap alkalmából az MTV egy teljes napra feje tetejére állítja közel negyven éves logóját, hogy tiszteletét fejezze ki minden nő előtt. Természetesen ezen a napon minden róluk szól a csatorna platformjain, így a női előadók legnagyobb slágerei mellett, nőkről szóló érdekességekkel és nyereményjátékkal is készült a magyar MTV.

Az MTV életében mindig is kiemelten fontos szerepet játszott, hogy felhívja a figyelmet és támogassa a női egyenjogúságot társadalmunkban. Hogy ennek ismét hangot adhasson, a nemzetközi nőnap alkalmából a zenecsatorna ikonikus ’M’ betűje egy napra fejre áll és ’W’-t formál, hogy az angol ’women’ azaz ’nők’ szóra utalva fejezze ki tiszteletét a hölgyek előtt.

A nemzetközi akcióban a tavaly debütált magyar MTV is részt vesz, platformjain itt is minden csak a nőkről szól ezen a napon. A tévében 24 órán keresztül a női világsztárok legnagyobb slágerei mellett a hazai énekesnők is kiemelt figyelmet kapnak. De ez még nem minden, a weboldalon és a közösségi oldalakon is érdekes tartalmakkal és nyereményjátékokkal várják a hölgyeket és valamennyi zenerajongót.