Ezúttal Marge-ot vitte el egy körre Garami Gábor

Ezen a héten Marge-ot viszi el Garami Gábor egy körre a Class Utasban. Az énekesnő utazás közben gyorsan megnyílik, így sok olyat tudhatnak meg róla a Class FM népszerű webes sorozatának nézői, amiket csak keveseknek árul el. Külföldi utazások, sporttagozatos iskola és lemezboltos szülők: többek között ilyen izgalmas témák kerülnek szóba utazás közben.

A Class Utasban minden héten Magyarország legsikeresebb előadóit ülteti autójába Garami Gábor, aki a fuvar közben olyan oldalukról mutatja be a sztárokat, amelyet még biztosan nem ismerhetünk. A népszerű rádiós ezúttal Marge-ot választotta utitársnak. Az énekesnő sokat élt és dolgozott külföldön, többek között Belgiumot, Angliát, Írországot, és a Közel-Keletet is bejárta. Sőt, mivel Sopronban született, szerinte egy „soproni beleszületik a külföldbe”, hiszen Ausztria közelebb volt számára, ha egy jó koncerten akart bulizni, vagy úgy döntött, hogy megnéz egy kiállítást.

Szülei sporttagozatos általános iskolába íratták, de hiába, hiszen már akkor is énekversenyeken jeleskedett. Elárulta, hogy édesanyja ötlete volt a tagozat, hiszen édesapja punk rocker zenész volt, és nem akarta, hogy a lánya folytassa a családi hagyományt: „Csináljam azt, amit szeretnék, csak zenész ne legyek” – mondta az énekesnő arról, hogyan próbálta más irányba terelni az anyukája.

Nem sokan tudják Marge-ról, hogy 18 éves kora óta zeneterápiával is foglalkozik, amellyel  távlati tervei vannak. A nemes munkáról így nyilatkozott: „Először árva gyerekekkel foglalkoztam, de dolgoztam mentálisan sérültekkel, várandósokkal, és babákkal is, 1 éves korig, most pedig egy módszertani könyvet írok. Ennek az a célja, hogy megtanítsuk énekelni a várandós anyukákat, amit nagyon könnyen meg lehet tenni, ha együtt tanulnak a gyerekekkel. Nagyon sok anyukában berögzült, hogy ő nem tud énekelni, pedig a baba és közte lévő, lelki kapcsolatnak egyik legkönnyebb eszköze az éneklés” – vallja a népszerű énekesnő.

Melyik zenekar tagjának kontaktlencséjétől rémült meg gyerekkorában Marge? Hogyan lett Kelly Family-mániás után óriási Nirvana rajongó? Hány dalt ismer fel Garami Gábor válogatásából? Kiderül a Class Utas következő adásából, ami egyaránt elérhető a Class FM Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n.