Évekig lottósorsoláson volt bizottsági elnök Kocsis Tibor

A tehetségkutatóból ismert Kocsis Tibor volt a Class Utas, a Class FM népszerű webes sorozatának hétfői vendége, az énekes Garami Gábornak mesélt a kalandos múltjáról. Kevesen tudják, hogy nagyon régen még TV-s lottósorsoláson is találkozhattak vele a nézők, de elárulta azt is, hogy kik segítettek neki önbizalmat szerezni.

Ezúttal a népszerű énekes, Kocsis Tibor szállt be Garami Gábor mellé, hogy olyanokról is meséljen, amikről talán még legnagyobb rajongói sem tudtak. „A tehetségkutatót megelőzően egy örök próbálkozó voltam, elsősorban civil szakmákban. Négy évig sorsolási bizottsági elnök voltam lottósorsolásokon, a tévében is láthattak, ahol óriási hivatástudattal mondtam a frankót.” De nem ez volt az énekes egyetlen nem mindennapi állása: „Dolgoztam a kecskeméti művelődési házban is, mert a környékről származom, és miután kommunikáció-művelődésszervező szakon végeztem az egri főiskolán, ott is vállaltam munkát. Rengeteg kitérő után következett csak az éneklés az életemben.”

A különféle civil állások után végül 2011-ben megnyert egy népszerű televíziós tehetségkutatót, ami egyet jelentett számára az országos hírnévvel, azonban az önbizalmán sokat kellett javítani: „Már a műsor legelején elmondták, hogy nagyon jó, amit csinálok, de nyíljak ki, mutassam meg magam, és fejezzem ki jobban az érzelmeimet. Emlékszem, sokat gondolkodtam azon, hogy a négy éves, sorsolási bizottsági munkám miatt volt nehéz levetkőznöm a gátlásokat, hiszen az egy nagyon hivatalos, nyakkendős munka volt.”

Tibor végül elárulta, hogy végül kik és hogyan segítették abban, hogy sikerüljön elfelednie a régi berögződéseket és önmaga lehessen. „A legtöbbet a többiek tettek ezért, a stáb is szívvel-lélekkel csinálta a munkát, és rengeteg odafigyelést kaptunk tőlük. Látszott rajtuk, hogy arra törekednek, hogy mi minél jobbak legyünk."

A 20. század melyik évtizedében élne szívesen Tibor? Mi az életének a mottója? Hány dalt ismer fel Garami Gábor számára összeállított, tíz dalos válogatásából? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, ami elérhető a Class FM Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n.