Elkötötte szülei autóját tiniként Cserpes Laura

Cserpes Laura, a Megasztárban feltűnt énekesnő volt Garami Gábor legújabb vendége a Class Utas e heti részében. A debreceni származású lány arról mesélt a Class FM műsorvezetőjének, mi élete mottója, milyen csínyt követett el kamaszként és mit szólt a családja ahhoz, hogy énekesnőnek készül.

A Class FM népszerű digitális műsorában hétről hétre a legismertebb hazai előadókat kapja mikrofonvégre Garami Gábor, legutóbb a gyönyörű énekesnő, Cserpes Laura ült be a műsorvezető autójába. A fiatal sztár 2007-ben költözött Budapestre. „Gyakran ingáztunk Budapest és Debrecen között a családdal és mindig lenyűgözött Pest. Nagy álmom volt, hogy egyszer itt élhessek” - emlékezett vissza Laura, aki színészetet kezdett el először tanulni, de érdekes módon a musicalek helyett a prózai, drámaibb darabok vonzották. Annak ellenére, hogy elsősorban énekléssel foglalkozik, hisz a megérzésekben és a sorsban, így nem tartja kizártnak, hogy egyszer színésznőként is debütálhat.

„Erősen hiszek a megérzésekben, az intuícióban, és bízom abban, hogy a benyomásaim jó irányba vezetnek. Mottóm, hogy figyelnünk kell a jelekre az életünkben, hiszen mindig tanítanak nekünk valamit. Igaz, hogy sokszor követünk el hibákat, de mindből tudunk profitálni és új emberként kijönni ezekből a helyzetekből” – árulta el Laura, aki első nagy slágeréről, az „Élj pont úgy” című dalról is mesélt. „Akkoriban nagy magánéleti változások voltak az életemben, ezzel a dallal meg szerettem volna mutatni, képesek vagyunk kimászni a gödörből. Bevallom, amikor először meghallottam, sírva fakadtam, annyira el lett találva az egész hangulat.”  Innentől beindult a karrierje, a dal óriási sláger lett és rengeteg fellépés követte, jelenleg pedig „Bábjáték” című újdonságával tör a listák élére.

Laura az is hozzátette, korábban többször elbizonytalanodott, és a családja sem kifejezetten énekesi karriert szánt neki. „Édesapám még az egyik rongyosra hallgatott CD-met is összetörte egyszer, de amikor ott álltam a döntőben a Dal színpadán, megértette, hogy ez az én utam” – mondta az énekesnő, aki jó gyerek volt, de kamaszként ő is követett el csínytevéseket. „Egyszer elkötöttem anyukám autóját és sajnos sikerült is összetörnöm kicsit. Szerencsére senki nem sérült meg, de nagyon megijedtem. Pláne a szüleim, akik ezután több napos szobafogságra ítéltek…”

Milyen kisállattal költözött fel Pestre Cserpes Laura? Hogy reagál az esetleges kritikákra? Melyik külföldi énekesnő CD-jét törte el Laura édesapja? Kiderül a Class Utas legújabb adásából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.