Csak jövőre jön az új Evanescence album

EvanescenceAz Evanescence eddigi albumairól is túlzás nélkül kijelenthető, hogy milliókat mozgattak meg. Most azonban csak homályos pletykákat hallhatnak a rajongók kedvencük készülő új lemezéről. Annyi már bizonyos, hogy a korong címe The Golden Light lesz. Sőt már a borító külleme is ismeretes, melyen igazán nem meglepő módon, a tradíciókhoz hűen a szépséges énekesnő, Amy Lee igézi a hallgatóság férfi tagjait.

Emellett tetemes mennyiségű szofisztikáltan arannyal kombinált fotókollekció hivatott népszerűsíteni a várhatóan idei év októberére beígért lemezt.

De hoppá… november elseje van és néhány kósza dallamon és tévelygő számcímen kívül semmi nem jelent meg! Kiderült ugyanis, hogy az idén szó sem lehet arról, hogy The Golden Light a boltokba kerüljön. Ugyan a banda már öt hónapja elhagyta a stúdiót, mégis problémák merültek fel a kiadónál, így nemcsak a munkálatok húzódnak el, de a banda is inkább még egyszer „átgondolja” az elkészült darabokat.

Az eddig jól bevált New York-i illetőségű Wind-Up Records pedig (korábban 1997-ig Grass Records) halogatja a megjelenést. Az állítólagos pénzügyi problémákat ugyan tagadják a neves kiadó fejesei, de annyi mégis fix, hogy 2011. közepéig nem lesz új Evanescence remek.