Color Night a siklósi várban

A VIVA Beatz sorozat következő állomása egy igazán különleges helyszínen, a siklósi várban várja a bulizókat szeptember 2-án. A csatorna izgalmas és látványos Color Nighttal búcsúztatja a nyarat, ahol a Mary PopKids lép fel, majd olyan DJ-k pörgetik fel a hangulatot, mint Edo Denova vagy Sterbinszky.

A Color Night az indiai Holi ünnepből ered, ahol színezett vízzel és színes porokkal szórják egymást az emberek. A látványos esemény az önfeledt boldogságról és a szabadságról szól, és egyre divatosabb már Európában is. A VIVA Beatz ezt az élményt hozza el szeptember 2-án a siklósi vár falai közé. Akárcsak Indiában, itt is központi szerepet kapnak majd a színes porok, amit sötétedésig több alkalommal is dobálhatnak a bulizók, majd egész este látványos fényfestés garantálja a kivételes hangulatot.

18.00 órától DJ Portugal várja a bulizni vágyókat, por ceremóniákkal – hiszen a holi porok szélnek eresztése világosban a leglátványosabb. A sötétedéssel a színpadon a Mary PopKids folytatja a show-t, őket pedig egészen hajnali 2-ig olyan DJ-k követik a deckek mögött, mint a hazai klubélet klasszikusa, Sterbinszky, de Edo Denova és DjM is pörgeti majd a lemezeket.

Ha pécsi vagy, az oda- és visszajutás miatt sem kell aggódnod: este Pécsről ingyenes Color Night buszokat indítunk a helyszínre, éjjel pedig vissza is jöhetsz velük!

VIVA Beatz Color Night a siklósi várban szeptember 2-án:
18.00-20.00 DJ Portugal
20.00-21.00 Mary Popkids
21.00-22.00 DJ Sterbinszky
22.00-24.00 Edo Denova
24.00-01.00 Dj Dominique
01.00-02.00 DjM