A SuperStereo dala a VIVA Push szeptemberi felfedezettje

A Laskai Viktor és Darabos Dávid által alkotott SuperStereo lett a VIVA Push szeptemberi felfedezettje. A fiatalok kedvenc zenecsatornájának elismerését a duó Bent a neved című klipjével vívta ki, amit részben egy roncstelepen forgattak. A srácok olyan előadók nyomdokaiba lépnek győzelmükkel, mint a Wellhello, 3Land, Kis Grófo valamint Majka és Pápai Joci.

A SuperStereo tagjai hosszú évek óta foglalkoznak zenéléssel és számos műfajban kipróbálták magukat. Az eredeti produkciót Laskai Viktor alapította 2008-ban, és kezdetben önálló Dj-projektként működött. Viktor emellett a Péterfy Bori & Love Bandben is dobolt, miközben Darabos Dávid alias Dé énekesként szintén bejárta az underground köröket. Első dalukat Jön az éj címmel 2014-ben vették fel és innentől nem volt kérdés, hogy közösen folytatják tovább.

Az elektronikát rockos gitárokkal, szenvedélyes énekkel és hihetetlenül megkapó, magyar nyelvű szövegekkel kombináló formáció több dalt is megjelentetett, mielőtt Bent a neved című dalukkal végleg beénekelték magukat a köztudatba.

„A dal a szerelem témakörét mutatja be, aminek van egy árnyoldala és van egy rózsaszín világa, ahogy ezt a klipben is megmutattuk. Összességében optimista nóta, és érdekes, hogy épp akkor készült el, amikor összeköltöztünk a barátnőmmel” – árulta el mosolyogva Laskai Viktor, aki egy éve él boldog párkapcsolatban.

„Szerencsére én most csak jó dolgokról tudnék mesélni, de nyilván mindenki volt már olyan helyzetben, amikor a problémákkal szembesült. Ezt a kettősséget próbáltuk megjeleníteni úgy, hogy a klip egyik felében egy boldog pár romantikázik az erdőben, a másikban pedig egy roncstelep üzem képei láthatók. Nagyon izgalmas volt a forgatás, mert korábban sosem jártunk ilyen helyen, de az ott dolgozók nagyon segítőkészek voltak, még a dalt is megdicsérték” – folytatta a zenész, aki azt is elárulta, hogy egyelőre nem gondolkoznak albumban.

„Novemberben érkezik a következő dalunk klippel, és októbertől elkezdjük az élő fellépéseket is. Most azon dolgozunk ezerrel, hogy összehozzunk egy jó minőségű produkciót a koncertekre, amikor Horváth Istvánnal és Mendre Jánossal kiegészülve, zenekarként lépünk színpadra” – tette hozzá a formáció vezetője.

A VIVA Push minden hónapban kiválaszt egy feltörekvő előadót vagy formációt, amit támogat és megismertet a szélesebb hazai közönséggel. 2015 szeptemberében a népszerű zenetévé a SuperStereonak szavazott bizalmat.