Összegyűlik a projektmenedzserek krémje

2016. április 7-én rendezi meg a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület a Projektmenedzsment Fórumot. A rendezvényen a hazai szakemberek színe-java tiszteletét teszi, hogy előadások, beszélgetések, workshop keretében vitassa meg és prezentálja a szakma hazai helyzetét, előre mutató terveket gyártson, és építse a szakmai kapcsolatrendszert.

A Fórumon olyan izgalmas témák kerülnek majd előtérbe, mint az államigazgatási projektek tapasztalatai és tervei (a szektor neves képviselőnek előadásában), az innováció központú projektek vezetése, és olyan, a projektmenedzser munkáját segítő feladatkörök, mint a folyamatmenedzser, a vállalati architect és az üzleti elemző. Szó lesz továbbá az egyes projekteken belül működő különböző kultúrák jelenlétéről, és az ebből fakadó esetleges különbségek és eltérések menedzseléséről. Egy friss, aktív projektmenedzserek által kitöltött kutatásból pedig az is kiderül, hogyan áll jelenleg a magyar projektmenedzsment szakma, mik változtak az elmúlt évek során, és hová tart a fejlődési folyamat.

Az egész napos nagyrendezvény helyszíne ezúttal is a budapesti Danubius Health Spa Resort Margitsziget lesz. Részletes program és regisztrációval kapcsolatos információk: http://www.hte.hu/projekt2016