Megvan a Miss Balaton 16 döntőse [GALÉRIA]

Többfordulós megmérettetés után összeállt a Miss Balaton by Cosmopolitan döntős csapata. A 16 hölgynek három castingon kellett helytállni, ahol különféle feladatok teljesítésével bizonyították: helyük van a legszebbek között.

A szépségversenyre májusban jelentkezhettek a lányok, majd háromfordulós kiválasztási folyamatban vettek részt. Az utolsó castingon például egy-egy személyes interjú keretében általános műveltségi és napjaink közéleti eseményeit érintő kérdésekről beszélgettek a versenyzők a zsűrivel.

A gyönyörű lányok a top 100-ból kerültek a legjobb 50, majd 32 közé, és most már megvan a döntősök névsora is. Közülük kerül majd ki a Balaton királynője augusztus 15-én Balatonfüreden. Addig még egy kétnapos fotózás és egyhetes felkészítő tábor vár a mezőnyre, ahol többek között Epres Panni, Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője, Horváth Éva és Seres Attila készíti majd fel a szépségeket a látványos fináléra.

A verseny győztesének főnyereménye egy Toyota Aygo, valamint egy éven keresztül havi 100.000 forint lesz. Az első udvarhölgy 500.000 forint értékű utazási utalvánnyal, a második udvarhölgy 300.000 forint értékű belföldi üdüléssel gazdagodik. Keresik a Miss Balaton by Cosmopolitan közönségdíjasát is: a verseny hivatalos Facebook oldalán lehet majd szavazni, és a nyertes egy 100.000 forint értékű utazási utalványt kap.