Magyar tervező készíti a Miss Balaton döntősök ruháit

Már csak néhány nap és végre élőben is megnézhetjük a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit. Augusztus 6-án este több tourban vonulnak majd a kifutón a lányok. Többek között bikiniben és sportos ruházatban is megmutatják magukat, de az este fénypontja az lesz, amikor a Sármán Nóra által tervezett csipkés koktélruhákban színpadra lépnek.

Sármán Nóra neve egybeforrt az eleganciával, 2011 óta alkot, és mára már a hazai divatipar megkerülhetetlen szereplője. Idén első alkalommal kérték fel, hogy készítse el a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőinek ruháit. Letisztult vonalvezetés, finom anyagok és igazán nőies színek jellemzik mind a 16 ruhát.

„A tervezésnél az volt a fő szempont, hogy elegáns, nőies koktélruhák készüljenek, ezért sok csipkét és selymet használtam. A színeket tekintve a fehér és a piros dominál aszerint, hogy a lányok karakteréhez inkább egy tüzes vagy egy lágy árnyalat passzol jobban, ahogy a ruhák hossza is attól függ, hogy kinek mi áll a legjobban” – árult el néhány kulisszatitkot Sármán Nóra.

A koktélruhákat augusztus 6-án, a döntőn mutatják majd be a lányok, amelyet akár a helyszínen, akár online a www.missbalaton.hu követhetnek az érdeklődők. Aki addig is szeretné megnézni a lányokat, az alábbi linken megteheti, sőt még szavazhat is a kedvencére: https://p.antavo.com/f/EDQ/.