Üzentek a Part Fesztivál fellépői

PartMauro Picotto, Tocadisco és a Tha Alkaholiks is üzent egy-egy videón keresztül az idén először megrendezésre kerülő Part Fesztiválra kilátogató rajongóiknak. Az agárdi bulin mindenki megtalálja a saját stílusának legjobban fekvő fellépőket: a modernc tánczene, a klasszikus disco, a hip-hop, az r'n'b, valamint a pörgősebb, rockosabb dallamok kedvelői is jól érezhetik magukat. A fellépők közül sokan most először látogatnak el hazánkba.

A manapság nagy népszerűségnek örvendő Facebook rajongói csoportok mellett néhány fellépő közvetlenebb módot is választott rajongói üdvözlésére.

Az olasz elektronikus zene fenegyereke, Mauro Picotto egy YouTube videón keresztül szólt rajongóihoz:

Hasonlóan az előző úriemberhez, a düsseldorfi elektronikus zene egyik legkiemelkedőbb alakja, Tocadisco is fergeteges bulit ígér nekünk.az MTV Legjobb Tánczenei díjának 2008-as nyertese többek között David Guettával dolgozott együtt, de remixelt már Mobynak is.

A Los Angeles-i Tha Alkaholiks hosszú kihagyás után ismét együtt bulizik, és A Part-ra is kilátogatnak. Kirobbanó energia, hatásvadász dalszerekezetek, erős MC-zés, valamint egyedi humoruk garantálja a kiváló bulit és a jó hangulatot.

A Part Fesztiválról további információkat itt, valamint a hivatalos honlapon olvashatsz!