Idén először kerül megrendezésre a Part Fesztivál

Part FesztiválAgárdon először rendezik meg 2010-ben a Part Fesztivált Július 28 és Augusztus 1 között. Június 1 és 25 között jegyvásárlási akció keretein belül minden 4 megvásárolt jegy mellé egy ötödiket adnak ajándékba a szervezők, melyeket a Ticketpro hálózatán keresztül lehet beszerezni. 

A fesztiválra olyan nagysikerű világsztárok érkeznek, mint a sikeres r'n'b producer és dalszerző Akon. Az előadó az elmúlt években több neves és elismert művésszel dolgozott együtt, köztük volt David Guetta, Michael Jackson, valamint napjaink felkapott sztárja, Lady Gaga is. Július 29-én legújabb, Freedom címen megjelen nagylemezéről is több dalt hallhatunk majd élőben. A sztár egész estés, nagyszínpados produkcióval érkezik, és azt üzente a rajongóinak, hogy az év bulijában lesz része a kilátogatóknak.

Jó hír a rock zene szerelmeseinek, hogy jelen lesz még az Irie Maffiát is, akiket az amerikai énekesnő, Juliette Lewis is elő-zenekarának választott.

A reggae stílus kedvelői sem aggódhatnak, hiszen a Fesztiválon jelen lesz Shaggy is, aki 1993-ban a Mr. Bombastic című slágerével beroppant a köztudatba, és azóta is megállíthatatlanul tör előre. Kisebb szünet után a jamaicai sztár 2001-ben az It Wasn't Me című számával tért vissza, legutóbb pedig a francia Bob Sinclaire-rel készített közös felvételt, I Wanna címmel.

Az igen vegyes stílusokat felvonultató fesztivál további fellépői között ott lesz Sean Paul, Nelly Furtado is. A hazai frontot Sub Bass Monster, a Hősök vagy épp a Raptorz erősíti majd. Természetesen számos, nagy nevű előadó is jelen lesz majd, bővebb információ és részletes lista a fesztivál honlapján érhető el, a http://agardzeneifesztival.hu/programok/ címen!