Max Payne - Különleges helyszinek

A pálya elején egy hordot és egy légkondit találhatunk. Itt fel tudunk mászni a garázs tetejére. Löjük meg az eltérö szinü téglát, majd menjünk be a keletkezett lyukon. Bent egy "R Thanks" feliratu graffitit, egy rádiot és egy mesterlövész puskát találhatunk

Part I: The American Dream:
2. pálya: Live from the Crime Scene: A pálya elején keressük meg a téglafalban találhato lyukat. A megfelelö csalással szerezzünk egy gránátot és dobjuk be a lyukon. Ezután egy kicsit késöbb, még ugyan ezen a szinten, az egyik lépcsö tetején lévö szobában egy adag, pisztollyal felszerelt patkányt találhatunk. Löjük meg az egyik lámpát a plafonon, amely leesik a padlora. Ennek hatására a patkányok egymással kezdenek el hadakozni. A páncélterem közepén kilöhetjük a visito szirénát, ezen cselekedetünket Max hálásan meg is köszöni.
3. pálya: Playing it Bogart: Rico Muerte szobája után a folyoso végén egy bedeszkázott ajtot találunk. A deszkát szétlöve egy szobába jutunk, ahol az ablak melletti peremen végigsétálva, egy bedeszkázott ablak állja utunkat. Ezt is löjük szétt. Bent egy halottat és egy "Buff" feliratot találunk.
6. pálya: Fear that Gives Men Wings: Amikor Luigi mosodájábol megyünk felfelé a liftel, szétlöhetjük a hangszorot, amelyböl zene jön ki. Ezt Max ismét megköszöni. Kicsivel késöbb, amikor abban a szobában vagyunk, ahol egy keményfiu van a fürdöben és a TV-ben a hirado megy, ugorjunk ki az ablakon, majd sétáljunk balra. Ha itt beugrunk az ablakon, akkor egy olyan szobába jutunk, ahol a falon 2db Soldier of Fortune 2 poszter van, valamint jonéhány shotgun. Ha nem löjük ki a hangszorot a liftben, akkor itt is hallhato a zene.
7. pálya: Police Brutality: Amikor Gognitti elér a zárt ajtohoz, mögöttük a peremen egy antennát találhatunk. Ha innen ugrunk egyet, a sikátor felett lévö perem felé, akkor egy keritéssel elzárt területre jutunk, ahol rengeteg löszer, valamint egy "Doperfish Lives!" feliratu poszter vár ránk. A kosárlabda-pályánál egy pisztoly van beakadva a háloba. Ha a kerités mellett várunk, akkor kisidö muva egy auto érkezik. Ha rálövünk, akkor karambolozik, a soför pedig tüzet nyit ránk.
8. pálya: Ranga Rock: Amikor elérünk a szinpadhoz, használjuk a dobokat és a mikrofont.

Part II: A Cold Day in Hell:
5. pálya: Angel of Death: A zongorát használva Max eljátsza a játék zenéjét.

Part III: A Bit Closer to Heaven:
4. pálya: Backstabbing Bastard: A pálya elején egy hordot és egy légkondit találhatunk. Itt fel tudunk mászni a garázs tetejére. Löjük meg az eltérö szinü téglát, majd menjünk be a keletkezett lyukon. Bent egy "R Thanks" feliratu graffitit, egy rádiot és egy mesterlövész puskát találhatunk.
5. pálya: In the Land of the Blind: Woten irodája utáni kis szobában egy kis kép van a falon, amelyet meglöve egy gomb jelenik meg. Ezt megnyomva a szoba tulso felében lévö kanapé felemelkedik és egy lépcsö tünik elö. Lent egy nagyképernyös TV és némi érdekes felszerelés találhato.