Grand Theft Auto - Vice City

Tha Party (100$) Nehézség 1/5
Menjünk el Rafael Ruhás boltjához és váltsunk ruhát, ahogy átöltöztünk szert tehetünk egy jó kis motorra, motorozunk el az Ocean Beach-hez itt másszunk bele a lila jelzésbe és nézzük szépen végig a videót, ha ezzel megvagyunk, akkor egy lány fog követni minket ot el kell vinni a Pol Position Clubhoz.


Back Alley Brawl (200$) Nehézség 1/5
Menjünk a Malibu Clubhoz és látogassuk meg Kent Pault, ha itt végeztünk keressük meg a Chefet Ocen Drive-nál, öljük meg, majd vegyük el tole a telefont. Mostmár tudunk hívásokat fogadni. Hirtelen észreveszünk egy fekete férfit, Lancenek hívják. Elkezdodik egy párbeszéd melyben kritizál minket, majd elmondja, hogy segíteni szeretne. Mi természetesen visszautasítjuk a segítségét. Hirtelen három Chef jelenik meg mögöttünk, Lance odaadja nekünk a pisztolyát, majd mondja, hogy kövessük. Nem muszály megölni a Chefeket. Száljunk be Lanceel a fehér Infernusába, majd menjünk az AmmuNation-be itt bemutatja nekünk, hogy vegyünk fegyvereket. Menjünk vissza a Hotelhez.

Jury Fury (400$) Nehézség 1/5
Ahogy kilépünk az ajtón, a kint álló embert elüti egy autó. Semmi más dolgunk nincs, csak vegyük fel a kalapácsot és menjünk a térképen kijelölt helyre, ha oda értünk találkozhatunk egy férfival, aki egy novel beszélget, kicsit csapjuk meg az uriembert (ne öljük meg), az emberünk beszál az autójába és megpróbál elhajtani, ekkor jön egy nagyobb méretu kocsi. Lépjünk oda az emberünk autójához és verjük szét (a kocsit :)). Ha jól csináltuk az autóban ülo ember elszalad, ezután menjünk a következo ponthoz, amit a térképen látunk. Az itt levo kocsit is szét kell verni.

Riot (1000$) Nehézség 1/5
Menjünk el Rafael legközelebbi márkaboltjába és vegyünk egy munkás szerkót. Ezzel megvagyunk fogjunk egy autót és vezessünk el szépen a térképen jelzett helyre. Ahogy odaértünk láthatunk pár szintén jómunkásembert :) Menjünk be közéjük és csapkodjunk meg párat (min 4.), ezzel elindítottunk egy tömegverekedést. Ha ez sikerült menjünk oda a furgonokhoz és verjük szét a kocsikat.

Colonel Cortez:
---------------
Treachorus swine (250$) Nehézség 1/5
Cortez azzal bíz meg minket, hogy likvidáljuk egyik emberét aki elárulta ot. A küldetéshez kapunk tole egy nagyon baba láncfurészt. Ezzel felszerelkezve hajtsunk oda a térképen megjelölt pontig, majd állítsunk be az épületbe ahol megjelenésünk nem kis meglepetést vált ki a bent tartózkodókból. Az áruló kimenekül az épületbol, emberei megtámadnak minket, azonban nem jelenthetnek különösebb gondot nekünk, lelkiismeret furdalás nélkül vágjuk oket ketté :) Miután végeztünk velük vegyük üldözobe az árulót, és társaihoz hasonlóan kaszaboljuk szét a láncfurésszel. Ha ez megtörtént, üldözöttségi szintünk kettore ugrik, a ház mellett(amiben iménti áldozatunk tartózkodott) találhatunk egy rendorcsillagot, gondolom nem kell megmagyarázni mi a teendo. Közben a térképen megjelenik az újabb pont, amely a pay'n spray. (remélem nem kell magyarázni, hogy miez :))

Mall shootout (500$) Nehézség 2/5
Ebben a misszióban egy Cortez francia technikusával kell találkoznunk egy bevásárló  központban, és megszerezni tole a Cortez számára különleges fontossággal bíró csippet. Menjünk a bevásárló központba, ahol a mozgólépcso segítségével az elso emeleten elegyedjünk szóba a franciával. Átvezeto következik, melyben katonák zavarják meg ügyködésünket, a francia elmenekül motorjával. A bevásárlóközpontot megszálló katonákkal ne nagyon törodjünk, inkább kövessük a menekülo technikust, ízlésünknek megfeleloen végezzünk vele :) ,és jutassuk el a csippet tulajdonosának, Corteznek.

Guardian angels (1000$) Nehézség 2/5
Cortez egy tranzakció lebonyolításának felügyeletével bíz meg minket. Menjünk a térképen jelölt parkolóházba, ott vegyük fel a fegyverünket. Miután ezzel végeztünk megjelenik a szakácsos küldetésbol megismert fekete férfi, ezuttal be is mutatkozik, Lance-nak hívják. Szálljunk be a kocsijába majd hajtsunk el vele a leendo üzlet helyére, itt foglaljuk el a kijelölt pozíciónkat, gugoljunk le és várjunk. (Fegyverrel a kézbe) Megjelennek az ügyfelek, már-már úgy tunik, hogy minden rendben van, amikor megjelenik pár úriember egy autóban...Nem aláírást akarnak kérni tolünk, miután kiszálltak autójukból tiszta szívvel lojjük szét a fejüket. Aztán megjelennek megint... és megint...és megint...majd újra...Bah! Miután végeztünk a ránk támadókkal két motoros fickó tunik fel a láthatáron, egyik kikapja a táskat Diaz kezébol. Feladatunk az lesz, hogy vissza szerezzük tole az ot meg nem illeto csomagot. Az animáció után pattanjunk fel arra a motorra, amivel az egyik ember elesett. Kövessük a másik motorost, ha van nálunk UZI, akkor a legalkalmasabb pillanatban, amikor a motoros mellet vagyunk löjjük szét. :) (Ezt meglehet még úgyis csinálni, hogy beszálsz egy autóba és elütöd) Miután végeztünk vele kapjuk fel a táskát és vigyük vissza a térképen jelölt helyre.

Sir, Yes Sir! (2000$) Nehézség 3/5
Cortez ebben a misszióban azzal bíz meg minket, hogy egy katonai konvojból lopjunk el egy tankot, ez elsore könnyunek hangzik. Még a küldetés elején nézzük át fegyverkészletünket, hogy még megvan e helikopterágyú, ha megvan akko könnyeb dolgunk lesz, ha nincs, akkor menjünk el a legközelebbi AmmuNationba és szerezzük be a következo eszközöket: Kruger (min 400 töltény), Body Armor (golyóállómellény/pajzs). Ha ezzel megvagyunk menjünk el a térképen jelölt helyre. (a térkép a konvojt mutatja) A konvoj elött egy fedezéknél álljunk meg fegyverrel a kezünkben, majd lojjük ki eloször az katona szállító teherautókat, majd szép sorjába a többit. Ha mindenkit szétlottünk a tankos manus, egy ido után kibújik a tankból, (szegény nem tudja mi történt a társaival:]) lojjük le. Száljunk be a tankba, rögtön kapunk egy 3as üldözési szintet. A tankot egy közelbe lévo garázsba kell leszállítani (siessünk vele, mert a tankba egy idozített detonátor lapul :))

All Hands On Decks! (5000$) Nehézség 2/5
Cortez megkér minket, hogy védjük be a yachtját, pár nem kívánatos fekete ruhás embertol. Kapjuk fel a yacht fedélzetén lévo Kruger puskát, ezzel kell majd írtanunk az embereket. Eloször a yacht mögött fognak jönni kisseb-nagyobb csónakok/hajók, ezeket mind lojjük szét. Vigyázzunk arra, hogy nehogy észrevétlenül feljöjjenek a hajónkra. Késöbb jön majd helikopter, mejbol emberek ugrálnak ki, ebbol azthiszem 2 van. Majd jön egy Apache, ezt is ugyan azzal a Kruger fegyverrel lojjük szét. Ha végeztünk a melóval Cortez megköszöni a segítségünket, elmondja, hogy elhadja a várost és megkér, hogy vigyázzunk Mercedeszre. Hálája jeléül kapunk tole egy csinos kis motorcsónakot.

Avery Carrington:
-----------------
Four Iron (500$) Nehézség 1/5
Ismét Rafaelnél kell kezdenünk, kivételesen most egy golf szerkót kell magunkraöltenünk. Felöltözés után menjünk el a golfpályára, ezt a térkép jelöli. Belépéskor minden fegyverünk kinn marad az utcán. Golf pályán rögtön a kapunál találunk egy golfütot, ezzel kell majd szétverni az ellenfeleket :)) Pattanjunk be a Caddy-be (golfautó) és hajtsunk a térképen megjelölt ponthoz. Itt a golfozó férfit kell megfosztani az életétol :)

Demolition man (1000$) Nehézség 3/5
Avery egy útjában álló épület megsemmisítésével bíz meg bennünket, legyünk jófejek és segítsünk neki :) Szálljunk be az egy saroknyira lévo "topfun" minibuszba. Ebbol a kocsiból kell iranyítanunk a távirányítós helikoptert, mellyel a feladatunk a következo lesz: 4 dinamitot kell elhelyeznünk a térképen jelölt helyeken. Az egyik a földszinten, míg a maradék hármat az épület különbözo szintjein találhatjuk meg. Mielött felvennénk a helikopterrel a dinamitot repkedjünk vele egy kicsit, nehéz lesz megszokni az irányítását. Az se számít ha felrobbantjuk a helikoptert, nem halunk meg, és a küldetést adó Avery sincs messze, szóval amíg nem érezzük magunkat tavirányítóshelikopter bajnoknak ne nagyon vágjunk bele a küldetésbe, mert igen mókas szózatok fognak elhangozni szánkból miután a helikopter már 10x nem azt csinálja amit mi akarunk.
Irányítás:
Num bill.9 - elore
Num bill.6 - hátra
Num bill.1 - balra fordulás(!)
Num bill.2 - jobbra fordulás(!)
W - emelkedés
S - süllyedés

Manoverezzük a dinamitokat az oket megilleto helyekre. Vigyázat! A 2. és 3. emeleten pisztolyos rendorök, míg az alsóbb szinteken eszelos kalapácsos munkások ólálkodnak,
akiket nemes egyszerüséggel szétkaszabolhatunk a helikopter propellerével.

Two bit hit (2500$) Nehézség 1/5
Avery arra kér minket, hogy magunkat kubainak álcázva öljünk meg egy Costa Ricai bandavezért, ezzel bandaháborút szítva e két csoport között (amúgy az indító animációnál feltunik a GTA 3-ból ismeros, boszen jegyzetelgeto Donald Love :)). Menjünk el szépen Rafaelhez, itt magunkra ölthetjük a Kubai ruhát. Majd menjünk a térképen feltüntetett pontra, ha oda értünk üssük el egy kocsival (nyíl mutatja), majd térjünk vissza Little Haiti-ba.

Ricardo Diaz:
-------------
Tha Chase (1000$) Nehézség 1/5
Diazt épp gyengébb pillanatában találjuk, fogadtatásunk nem lesz túl szívélyes. Begbíz minket egy áruló üldözésével. Annyi dolgunk van, hogy elmenjünk a térképen jelölt helyre, itt felmegyünk az ablakhoz, eközben mögénk került az a férfi, akit keresünk. Ahogy meglát minket feltünoen megijed (miér??! :)) és elkezd rohanni a teto felé. Kövessük, ahogy felérünk a tetore elkezd ránk loni (nem talál el), majd futásnak ered a teton. Itt is követnünk kell (zárójelbe megjegyezném hogy a teton van 2 hely ahol csak egy fa rámpán tudunk átmenni, figyeljünk rá le ne essünk) a vége felé az emberünk leugrik a tetorol és barátjával elhajt. Pattanjunk rá az ott álló motorra és kövessük. (nem szabad megölni az árulót) Az üldözés közben ránk lo, ha ügyesek vagyunk nem talál el. A misszió akkor ér véget amikor a srác bemenekül egy romos házba.

Phnom Penh '86 (2000$) Nehézség 1/5
Diazhoz érve egy régi ismerosbe botlunk, Lance-ba, aki Quinton néven mutatkozik be. A küldetés lényege az lesz, hogy vissza kell szerezni a Diaztól ellopott pénzt az árulótól. Miután Lanceel felszálltunk a helikopterre, elmondja nekünk teljes nevét:Lance Vance. Nekünk annyi dolgunk van, hogy a helikopterrol írtsunk ki minden mozgó embert :) Ha ezzel megvagyunk leszál a helikopter és kirak minket egy szép kis fegyverrel a kezünkben. Menjünk be a házba és tiszta szívbol lojjük szét az itt levok fejét, ha ezzel végeztünk tetore felérve gyujtsük be a pénzt.

The Fastest Boat (400$) Nehézség 2/5
Ebben a misszióban azzal vagyunk megbízva, hogy lopjunk el, egy csónakot Vice Portból. Menjünk el a térképen jelölt pontig, és lépjünk be a zárt területre, itt találkozunk majd egy csomó emberrel, akik látszólag nem igazán szeretnek minket, velük ne nagyon foglalkozzunk.(rohanjunk el mellettük) A közelbe van egy muhely, amiben van 3-4 szerelo oket nyírjuk ki, mellettük található egy irányítópult, amivel leengedhetjük a hajót a vízbe. Ezzel megvolnánk rohanjunk a hajóhoz, ekkor 3as fokozatú üldözési szintel lettünk gazdagabbak. A hajóval induljunk el a térképen jelölt ponthoz.

Supply & Demand (1000$) Nehézség 1/5
Ebben a küldetésben azzal a csónakkal kell majd mennünk, amit a "The Fastest Boat" küldetésben elloptunk. Eloször is menjünk a csónakhoz, ezt a térkép jelzi, a itt egy rövid párbeszéd kezdodik Lance és Tommy között. Feladatunk elvezetni a hajót a yacht-hoz. Amikor ezt megcsináltuk Lance és Tommy helyet cserél, az-az Lance vezet, mi meg lövünk :)

Rub Out (5000$) Nehézség 2/5
Ebben a misszióban nem Diazal, hanem Diaz ellen vagyunk, küldetés lényege, hogy kinyírjuk, ebben M16-os gépfegyverek lesznek segítségünkre, meg persze Lance, aki szálítja nekünk ezeket az eszközöket. :) Induljunk el befele Diaz házába, minden mozgó embert nyírjunk ki. Lancere vigyázzunk, nehogy valami komolyabb baja legyen. A fobejáraton nem tudunk bemenni, mert az be van zárva, induljunk el hátra a medencék felé. Ha ott vagyunk láthatunk egy beltéri kis medence féleséget, ahol balra és jobbra lehet menni. Mi válasszuk a jobb oldalt. Menjünk végig, amig tudunk, eljutunk egy nagy elotérbe, ahol van egy nagy lépcso itt van egy csomó ember, mindet nyírjuk ki. Végül jön Diaz, mutassuk meg neki, hogy mit tud az M16.. Ha eleget lottünk bele összeesik, majd elkezd kúszni-mászni. Elindul egy bejátszás amiben az a lényeg, hogy Lance és Tommy fejbelövi Diazt :).

Kent Paul:
----------
Death Row (0$) Nehézség 2/5
Kent Paul elárulja nekünk, hogy Lance-et elkapták, feladatunk Lance kiszabadítása. Menjünk a térképen jelölt roncstelepre, ez a hely tele van rajongókkal, akik csak minket akarnak :) A kapuba álló 2-3 ort lojjük le, majd befele haladva, írtsuk ki az embereket. Legbelül van egy garázs pár emberrel, nyírjuk ki oket, Lance is ott van egy székhez kötözve, menjünk oda hozzá. Elkezdodik egy párbeszéd, ahogy vége van száljunk be a garázs mellett levo kocsiba és vigyuk el Lance-et a kórházba.

Tommy's Vercetti:
-----------------
Shakedown (2000$) Nehézség 1/5
Saját üzletünk fellendülése érdekében le kell pár üzletet amortizálnunk a térképen jelölt bevásárlóközpontban. Ehez a küldetéshez egy UZI ajánlott. Ahogy beléptünk a bevásárló központba a földszinten illetve az elso emeleten vannak rongálásra váró üzletek. Az üzletek üveg kirakatát csak lojjük be.

Bar Brawl (4000$) Nehézség 2/5
Lance értesít minket, persze csak nagy faggatás után, hogy probléma van, mert nem akarnak bárok védelmipénzt fizetni. Dolgunk az, hogy 2 emberünkel elmenjünk a térképen jelölt helyre, itt nyírjuk ki a két ort. Ha ezzel megvagyunk beszéljünk a tulajal, o elmondja, hogy hol vannak a biztonsági orök stb. Menjünk a térképen jelölt helyre, itt tanyáznak a biztonságiak, nyírjuk ki mindet. Sajnos rosz hírem van, maradt még ketto, ok motorral menekülnek. Eredjünk utánuk és nyírjuk ki oket kedvünk szerint. :)

Cop Land (1000$) Nehézség 2/5
Ebben a küldetésben fel kell robbantanunk, az elozoleg szétvert bevásárlóközpont egyik boltját, Lance segítségével. A bevásárlóközpont bejáratát egy rendor, a bolt bejáratát pedig ketto katona orzi. Hogy ne legyünk annyira feltünoek magunkra kell öltenünk egy rendor ruhát. Ezt úgy tehetjük meg, hogy szerzünk egy 1es üldözési szintet és behajtunk a térképen jelzett garázsba (persze úgy, hogy a rendor is bejöjjön). Ahogy kinyílik a garázs ajtaja láthatjuk, hogy rendor ruhában vagyunk. Még mindig nem teljes a kép, kell még egy rendor autó. Ha nem felel meg az a rendorkocsi, ami a garázsba van, akkor a garázs bal oldalán találhatunk egy zsír újat. Most menjünk a bevásárlóközponthoz, menjünk be az ajtón, majd jobbra forduljunk, ott van a robbantásra váró bolt. Menjünk be, majd ahogy élesítettük a bombát rohanjunk ki. Robbanás után irány haza. Sajnos kaptunk egy 4es üldözési szintet :( Házunk elött megjelenik egy pénz számláló ezzel naponta max 5000$-t kereshetünk.

Keep Your Friends Close (30000$) Nehézség 4/5
Elérkeztünk a játék történetének utolsó küldetéséhez. A misszió elött nem árt Philnél bevásárolni Minigunból, sok felesleges strapát megkönnyíthetünk majd vele. A misszió elején Lance közli velünk, hogy Forelliék a nyakunkon vannak. Tommy megprobálja hamis pénzzel becsapni Sonny "barátját", azonban Lance ekkor rezzenéstelen arccal közli, hogy o mar Sonny oldalán áll. A misszió elso részében meg kell védenünk a széfet a maffiózóktól, ezt legkönnyebben úgy tehetjük meg, hogy kimegyünk a szobából, fel a 2. emeletre és innen minigunnal szépen bevédjük a szobát és a lepcsot. Egy ido múlva a képernyo alsó részén megjelenik egy felirat, hogy ideje helyretennünk Lancet. Kövessük a "barátunkat", aki a 2. emeletrol lo minket, minigunnal aprítsuk szét. Menjünk vissza széfes szobába, majd az animáció után végezzünk Sonnyval is. Sikeresen végigvittük a GTA: Vice Cityt!

Love Fist:
----------
Love Juice (2000$) Nehézség 2/5
Mint a beszélgetésbol kiderült a srácoknak drog kell, ezt beszerezhetjük a legközelebbi drogárusnál :) Menjünk el a kijelölt ponthoz, majd álljunk a jelzéshez (kocsival, motorral). Dudáljunk egyet, ekkor odajön hozzánk a dealer, odaadjuk neki a pénzt, de mi nem kapunk tole semmi. A dealer motorjával jobbra menekül. Menjünk utána, öljük meg és szedjük el tole a drogot. Közben kapunk egy telefont, hogy Mercedeszért el kellene mennünk. Menjünk el a szállására, ott keressünk egy gyors kocsit vagy motort, majd vigyuk el Love Fisthez.

Psycho Killer (4000$) Nehézség 1/5
Feladatunk nagyon könnyu, száljunk be a Love Fist elött parkoló kocsiba, majd hajtsunk a térképen jelölt ponthoz, itt örjöngo tömeg fogad minket. Az egyik "rajongó" lelövi az egyik biztonsági ort, majd menekülésnek ered. Vigyázzunk az üldözésével, mert egyszercsak kijön elénk egy nagy méretu jármu és eltorlaszolja az egész utat, tiszta olyan mint a filmekben :). Majd ha utolértük öljük meg.

Publicity Tour (8000$) Nehézség 1/5
Love Fist értesít minket, hogy szerintük psycho killer még él. Megkérnek minket, hogy vigyük el oket a koncertre. Minden jónak tunik, amíg be nem kapcsolják a magnót. Psycho Killer tudatja velünk, hogy bombát rejtett el a kocsiban. A bomba sebesség érzékeny, az-az, ha túl lassan megyünk felrobban. A feladat, hogy folyamatosan vezessünk, ne álljunk meg, ne nagyon lasítsunk. A bombát egy pár perc alatt hatástalanítják. Ahogy végeztek a bombával, menjünk el a térképen jelölt Love Fist koncertre.

Mitch Baker:
------------
Alloy Wheels of Steel (1000$) Nehézség 1/5
Baker arra kér minket, hogy mutassuk meg mennyire tudunk motorozni, persze rendesek vagyunk és megmutatjuk. Pattanjunk motorra és álljunk be a rajtvonalhoz :) Semmi különlegeset nem kell csinálni, csak át kell menni minden ellenörzoponton. Nagyon könnyu elsonek lenni, mert a versenytársak igen bénák. :)

Messing With The Men (2000$) Nehézség 2/5
Meg kell mutatni Bakernek, hogy milyen tökös gyerekek vagyunk. Röviden leírva, káoszt kell csinálni a városban, ezt a következo képpen tehetjük meg. Kell egy UZI (ez azér jó, mert futás közben is tudunk vele loni). Az UZI-val folyamatosan love rohanjunk át a városon. Minden mozgó embert, kocsit lojjünk. Zsarukkal ne foglalkozzunk, ne álljunk le velük lövöldözni. Jó futást :)

Hog Tied (4000$) Nehézség 2/5
Baker megbíz minket, hogy szerezzük vissza, az ellopott motorját. Keressünk egy gyors motort, majd motorozzunk a térképen megjelölt ponthoz, ahol egy lépcso segítségével át kell ugratni, a szembe lévo ház tetejére. Ha ez sikerült ugorjunk le a tetorol és menjünk a garázshoz, melyben a motor van, ezt a térkép mutatja. Vigyük vissza Baker-nek a motort.

Umberto Robina (Cubans):
------------------------
Stunt Boat Challenge (1000$) Nehézség 2/5
Ezúttal egy kubai amigó kér meg minket, hogy mutassuk meg motorcsónakázási tudományunkat. Ha ezt megcsináljuk, akkor igazi nagy tökösök leszünk :) A motorcsónakkal menjünk át minden ellenörzo ponton.

Cannon Fodder (2000$) Nehézség 2/5
Feladatunk a következo, szerezzünk egy nagy jármuvet, amibe 3-4 ember elfér, menjünk a térképen jelölt ponthoz, itt beszál a kocsinkba 3 Kubai. Majd hajtsunk a Haitik területére (térkép jelöli) itt száljunk ki, majd minden mozgó Haitit lojjünk le. Vigyázat! A teton van egy mesterlövész, végezzünk vele. Menjünk be a raktárépülethez, rögtön jobbra van egy furgon, száljunk bele. Vigyük a furgont a térképen jelölt ponthoz.

Naval Engagement (4000$) Nehézség 2/5
Eloször szerelkezzünk fel Body Armorral és valami autómata fegyverrel, majd menjünk el Ricohoz Vice Portba, ahol már vár minket. Száljunk be a motorcsónakba. Elvisz minket a Haitikhoz, ahol az lesz a dolgunk, hogy lopjunk el tolük drogokat. Lojjük le a hajókon és a "mólón" tartózkodó embereket. Ahogy partot értünk óvatosan nyírjunk ki minden utunkban állót, ha ezzel megvagyunk, akkor szedjük fel a táskákat, majd a ház háta mögött parkoló autóval menjünk a Pay'n Spraybe. (persze csak akkor, ha a rendorök üldöznek) Vigyük el a táskákat a Kubiaiaknak.

Trojan Voodoo (10000$) Nehézség 2/5
Szerezzünk egy Haiti banda autót (Voodoo), majd menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol találkozhatunk Kubai társainkal. Elindulásuk után kövessük oket. Menjünk be a Haiti raktárépület területére, parkoljunk le a megadott helyre. A közelben lévo ellenséget nyírjuk ki, majd menjünk be az épületbe. Az emeleten egy, a földszinten két bombát kell élesítenünk. Ahogy ez megvan rohanjunk kapu felé, ahol bejöttünk. Ez sajnos zárva van, forduljunk a kapunál jobbra, majd az épület oldalán menjünk fel a lépcson a tetore.

Phil Cassidy:
-------------
Gun Runner (2000$) Nehézség 2/5
Ebben misszióban el kell lopnunk a fegyvereket a Mexikói dealerek kocsijából, majd fel kell robbantanunk a jármuvüket, ezzel megbénítva az üzletüket.
A Patriot elött találunk egy detonátort, ezt szedjük fel, száljunk be a kocsiba, majd hajtsunk valamelyik térképen jelzett pont felé. Ha közel vagyunk, akkor helyezzünk el egy detonátort az úton, majd, ha a kocsi odaér robbantsuk fel. Álltalában csak az egyik robban fel. Száljunk vissza a kocsinkba, majd onnan lojjük ki a megmaradt mexikói autóját. Felrobbanás után leesik a platóról pár fegyver, ezeket szedjük fel. Értesítést kapunk, hogy a Mexikóiak segítséget kértek. A segítség kis motorokon fog megérkezni, ami nem igazán sokat ér, míg nem szálnak le róla. :) Induljunk el a másik irányban, ugyanúgy tegyük le a detonátort, majd robbantsuk fel. A másikat is ugyan azzal a módzserrel, lojjük szét, majd szedjük össze a fegyvereket. Induljunk vissza a térképen jelölt helyre.

Boomshine Saigon (4000$) Nehézség 2/5
Phil lehet, hogy most egy kicsit sokat ivott. Azér hívott minket, mert megakarja mutatni az új bombáját. Az bevezeto videóban láthatjuk, hogy a távirányító nem igazán akar muködni, erre Phil odamegy a bombához, bütyköl rajta valamit, majd felrobbantja. A robbanás miatt sajnos leszakadt a jobb keze. Feladatunk elvinni ot a kórházba, mielött meghalna. A vezetés nem olyan egyszeru, mert szerintem Tommy barátunk megsérült a robbanásba. A kórházhoz érve Phil kitalálja, hogy vigyük máshova, mert itt sok a rendor. Fuvarozzuk el a térképen jelölt helyre.

Auntie Poulet (Haitians):
-------------------------
Juju Scramble (1000$) Nehézség 2/5
Menjünk el a térképen jelölt helyre. Még mielött felmennénk a tetore parkoljunk le az épület oldalánál valami gyors kocsival, majd irány a teto. Ahogy felvettük a táskát mögénk leugrik egy S.W.A.T.-os rohanjunk el, majd a kocsiba beszálva gyüjtsük össze mind a 2 csomagot (Összesen 3)

Bombs Away! (2000$) Nehézség 2/5
Menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol üljünk be a "topfun" furgonba. Ezt az RC repülot is a Demolition Man misszióból ismert módon kell irányítani, a küldetéshez 3db áll rendelkezésünkre. Vezessük el a repülot a Kubaiakhoz, melyet a térképen láthatunk, majd dubjuk le a bombákat, célozhatjuk a kocsit, hajókat, teljesen mindegy, mert mindent le kell bombáznunk.

Dirty Lickin's (5000$) Nehézség 1/5
Ebben a küldetésben is a Kubaiakat kell ritkítanunk, mindezt egy mesterlövész puska segítségével, melyet Poulet házában szedhetünk össze. Menjünk a térképen jelölt ponthoz, mely egy teto, ide egy lépcso segítségével juthatunk fel. Tetorol lenézve látunk egy szép kis verekedést. Minden Kubait lojjünk le akit látunk, mikor már nagyon megfogyatkoztak, jön egy kis erosítés, még és még... Mindet írtsuk ki.

Épületekhez tartozó küldetések:
===============================

Malibu Club:
------------
Ára: 120000$
Bevétel: 10000/nap

No Escape? (1000$) Nehézség 2/5
Feladatunk kiszabadítani Cam Jones-t a VCPD HQ épületébol (rendorség). Menjünk el a Malibu Club-ra nem messze lévo rendorségre. Rejtsük el fegyverünket, majd menjünk be az örsre. Itt rögtön forduljunk balra és vegyük fel a rendor egyenruhát. A folyosó végén forduljunk jobbra, itt található az a belépokártya, amivel Jones-t ki tudjuk szabadítani. Menjünk vissza és az elso ajtón forduljunk jobbra, itt találhatóak a cellák. Induljunk el kifelé, a ránk támadó rendoröket lojjük le. Ekkor már az üldözési szintünk 4es fokozaton van, gyorsan menjünk a Pay'n Spray-be és festessük át a kocsit. Ha ezzel megvagyunk szép nyugottan vigyük haza Jones-t.

The Shootist (2000$) Nehézség 2/5
Menjünk el a Downtowni AmmuNationbe, ott találkozunk Phil Cassidy-vel. Tommy elmondja Philnek, hogy segíteni szeretné ot a munkájban. Phil, megszeretne gyozodni róla, hogy nem vagyunk zöldfülüek és tudunk loni, hát lehet ilyet visszautasítani?! :) Ajánlatos az egér sensitivity-jét alacsonyra állítani, a pontos célzás érdekében. Három próbán kell megállnunk a helyünket. Összesen 60 pontot kell összegyüjtenünk, hogy sikeresnek mondhassuk ezt a küldetést.

The Driver (3000$) Nehézség 3/5
A küldetésben a kissé ideges Hilary-t kell legyoznünk autóversenyben. Ám, hogy ne legyen ilyen egyszeru a dolgunk, az o kocsija gyorsabb és ráadásul két csillagot is kapunk illegális versenyzésért, úgyhogy ilyen feltételek mellett kell legyoznünk. Az 5. ellenörzopontnál próbáljuk meg kilökni a kocsiját, ha ez sikerült, akkor már egy fokkal könnyeb lesz a dolgunk.

The Job (50000$) Nehézség 2/5
Miután megbeszéltük a tervet, a mi kis csapatunk útnak ered. Elso utunk a bankhoz vezet. Feladatunk a széf megtalálása, ez a 3. emeleten van, az elso emeleten lévo asztalalá bújó öregembert ne öljük meg, o a menedzser, szükségünk lesz még rá. Vigyük fel a menedzsert a 3.-ra, majd menjünk le a földszintre és nézzük meg mi a helyzet. Hamarosan haljuk a S.W.A.T.-osokat, hogy körülvették a bankot, egy ido után pár helyen leszakad a mennyezet és onnan csúsznak le kötéllel. Nyírjuk ki oket, majd menjünk ki a bankból. Egy rövidke bejátszás jön amiben egyik emberünket, ha jól emlékszem Camet megölik. Száljunk be a taxiba és hajtsunk a Pay'n Spray-be.

Print Works:
------------
Ára: 70000$
Bevétel: 8000$/nap

Spilling The Beans (2000$) Nehézség 2/5
Ha gyorsan elakarunk jutni a térképen jelölt helyre (ez a Malibu Club), akkor pattanjunk be a nyomda mellett álló taxiba, ez pillanatok alatt elvisz minket és csak 9$-ba kerül. Menjünk be a klubba, ahol beszélgetés kezdodik Kennel. Ken elmondja nekünk, hogy a nyomtatásról szóló információk a Triad banda kezében van. Azt is elmondja, hogy a Triad banda a Vice Porti kikötoben található. Menjünk el oda és vigyunk magunkal pár fegyvert. A hajó elött levo rámpa alatt van egy kis élet, lehet szükségünk lesz rá. Menjünk fel a hajóra nyugodtan lojjük le a biztonságiakat. Menjünk fel a hajó hátulján levo létrákon, majd menjünk a jelzéshez. Miután megkaptuk az információkat rohanjunk le a hajóról, mert riasztották a biztonságioröket és a rendorséget. Száljunk be az autónkba és menjünk a közelbe lévo Pay'n Spraybe, ahol átfesti kaz autónkat. Mostmár szép nyugodtan visszamehetünk a nyomdánkhoz, az értékes információkkal a kezünkben. :)

Hit the courier (5000$) Nehézség:2/5
Ehhez a misszióhoz gyors kocsit használjunk! Menjünk le a dokkhoz, fontos, hogy a helikopternél elöbb érjünk oda. Feladatunk egyszeru lesz: nyírjunk ki mindenkit, kapjuk fel a táskát majd menjünk vissza a nyomdához. Ez álltal a nyomda napi 8000$-t termel.

Cap The Collector (30000$) Nehézség 2/5
Sonny Forelli a városban van, és a pénzét akarja. Ennek érdekében embereit a mi vállalkozásaink megadóztatására küldi. Két motoros párt kell az örök vadászmezokre küldenünk, ha ezzel kész vagyunk vegyük vissza a pénzünket.

Ice Cream Factory:
------------------
Ára: 20000$
Bevétel: 3000$/nap

Distribution (15$/eladás) Nehézség 1/5
Feladatunk, a jégrémes kocsival bonyolítsunk le, minél több üzletet. A küldetés sikeres végrehajtásához min. 50 embernek kell eladni a jégkrémet. Vigyázzunk az eladással, mert ha egy rendor észreveszi, hogy túl sok vevonk van, akkor kapunk tole egy csillagot. Ha eladtunk elegendo mennyiségu árút, akkor menjünk vissza a Fagyi Gyárunkba és álljunk a másik jégrémes kocsi elé, majd száljunk ki.

Taxi Firm:
----------
Ára: 40000$
Bevétel: 5000$/nap

V.I.P. (1000$) Nehézség 1/5
Menjünk el elso fuvarunkért, valamiért nagyon fontos, hogy ezt az utast mi vigyük el a kívánt helyre. Ahogy leálltunk a térképen jelölt pontra, dudáljunk egyet. Elindul a leendo utasunk, de ekkor beparkol mellénk egy konkurens cég fuvarozója, aki szintén a mi "prédánkra" hajt. Balszerencsénkre a férfi a másik taxiba száll be. Induljunk a taxi után és folyamatosan szorítsuk le az útról, menjünk neki stb. Egy ido után a taxi utasa megunja a folyamatos rázkódást és átszál a mi kocsinkba. Innentol már egyszeru a dolog, vigyük el a reptérre.

Friendly Rivalry (2000$) Nehézség 1/5
Vice Cityben nagyon megcsappant, a mi kis cégünk fuvarozásainak száma. A cég fellendülése érdekében meg kell semisítenünk a rivális cég 3 kocsiját. Ezt legkönnyebben autóból UZI-val kilove tehetjük meg.

Cabmegeddon (5000$) Nehézség 2/5
A küldetés elött szerelkezzünk fel valami fegyverre. Pattanjunk taxiba, majd irány a dokkokhoz, Mercedeszért. Álljunk a térképen jelölt pontra, majd dudáljunk. Sehol-senki, hol lehet??! Ekkor behajt pontosan pont 6db taxi a konkurens cégtol, majd az életünkre törnek :) Egy percig kell kibirnunk, hogy ne robbanjunk fel. Körbe-körbe menjünk, így biztos nem lesz komolyabb bajunk. Egy perc letelte után megérkezik a fonök, ott meg kell ölnünk.

Film Studio:
------------
Ára: 60000$
Bevétel: 9000$/nap

Recruitment Drive (1000$) Nehézség 1/5
Az üzlet beindításához szükség lesz egy színészre, erre a szerepre Candy Suxx a legtökéletesebb. Küldetés elött szerelkezzünk fel valami fegyverrel, ha gyorsan végezni akarunk, akkor erre a célra a helikopterre szerelheto ágyú a legjobb, ezt Phil bódéja melett szedhetjük fel. Menjünk el Downtownba, a kijelölt ponthoz. Candy megérkezik, Tommy megkérdezi, volna e kedve szerepelni egy filmben. Természetesen Candy benne van. A bevezeto alatt láthatjuk, hogy megérkezett a "rajongótábor" egy Sentinelel. Hárman szálnak ki belole, végezzünk velük, majd lojjük szét a kocsit is. Menjünk el a pizzériába, itt találkozunk Mercedeszel, akit szintén megkérdezünk volna e kedve filmezni. Még jó, hogy benne van :). Menjünk vissza a studióba.

Dildo Dodo (2000$) Nehézség 2/5
Menjünk a Studio mögé, itt találkozhatunk egy rég ismerossel a GTA3ból, ugye nem felejtettétek el Dodot :). Dodo fog segíteni, a filmünk reklámozásába. Száljunk fel vele, majd gyüjstük be az ellenorzo pontokat, ezzel elindul a szórólapok szórása. Próbáljunk meg minden ellenörzo pontot elsore elcsípni, mert üzemanyagunk véges.

Martha's Mug Shot (4000$) Nehézség 2/5
Ebben a misszióban kompromittáló képeket kell készítenünk a leendo miniszter jelöltrol, aki a szebb Amerikát a pornófilmek nélkül képzeli el. Kaptunk egy fényképezo gépet, ezzel kell elvégezni a küldetést. Szálljunk be a studió területén lévo helikopterbe, majd kövessük Candyt. Megérkezik egy limuzin, melybe beszáll. Kövessük, ha elértek a miniszterelnök házához, láthatjuk, hogy felmegy a teton lévo medencéhez majd a Alex Shrubal, párbeszédbekezd. Feladatunk keressünk egy helyet (tetot), ahonnan rálátunk Candyre, ha ez megvan készítsünk pár fotót, a beszélgetésrol. Láthatjuk, hogy 4 rendör csillaggal büszkélkedhetünk. Gyorsan menjünk vissza a Studioba.

G-Spotlight (8000$) Nehézség 3/5
Tommynak megint "tuti" ötlete támad film népszerusítése céljából. A misszióhoz szükségünk van egy PCJ-600as motorra, ezzel fogunk majd tetorol-tetore ugrálgatni. Mindezt 14 perc alatt kell végrehajtanunk, mivel ha felkel a nap a mi kis ügyködésünk semmit se fog érni. (7:00ig végeznünk kell) Menjünk a térképen jelölt irodaházba menjünk fel a legfelso szintre, majd ugrassunk át a szemközti épületre, onnantól már lehet tudni merre menjünk :).

Pole Position:
--------------
Ára: 30000$
Bevétel: 4000$/nap

I'm Hot Tonight! (0$) Nehézség 1/5
Töltsünk el 10 percet a táncosnonál 600$-t elköltve. (Ezt a 10 percet a valóságban kell mérni, a játékban ez 10 óra)

Boatyard:
---------
Ára: 10000$
Bevétel: 2000$/nap

Checkpoint Charlie (5000$) Nehézség 2/5
Gyüjtsük össze az összes csomagot, összesen 26db van. Sajnos ez idore megy, 2 perc áll rendelkezésünkre, a feladat végrehajtásához. Minél hamarabb végzünk, annál több pénzt kapunk.

Sunshine Autos:
---------------
Ára: 50000$
Bevétel: 9000$/nap

A + B Auto Collection (20000$/lista) Nehézség 2/5
Ez a misszó kicsit hasonlít a Tolvajtempó címu filmre. Listán szereplo jármuveket kell lopkodnunk, 4db lista van. Minden lista befejezésekor kapunk 20000$-t és egy nem mindennapi autót a szalonunkba.

1. Lista
- Landstalker - Little Haiti, Downtown
- Idaho - Little Haiti
- Esperanto - Washington Beach
- Stallion - Vice Port
- Rancher - Little Havanna
- Blista Compact - Vice Port

2. Lista
- Sabre - Little Haiti
- Virgo - Downtown
- Sentinel - Little Havanna
- Stretch - Starfish Island (Vercetti Estate)
- Washington - Washington Beach
- Admiral - Little Havanna

3. Lista
- Cheetah - Little Havanna
- Infernus - Little Havanna, (Vercetti Estate)
- Banshee - Little Havanna, Little Haiti
- Phoenix - Little Haiti
- Comet - Starfish Island, Leaf Links
- Stinger - Starfish Island

4. Lista
- Voodoo - Little Haiti, Little Havanna
- Cuban Hermes - Little Havanna
- Caddy - Leaf Links
- Baggage Handler - Escobar International
- Mr. Whoopee - Little Havanna (Ice Cream)
- Pizza Boy - Pizzéria

Race 1: Terminal Velocity (400$) Nehézség 2/5
Legyünk elsok a repülotér melletti versenyen. A versenyre szerintem a legalkalmasabb kocsi a Banshee, ha kicsit csalni akarunk, akkor induljunk el a rajtvonalon álló kocsik felé, majd az utolsó pillanatban ugorjunk ki, igy a autó nekiütközik a rajton állókkal és eltéríti oket az irányból. Ha a kocsiba maradunk és úgy megyünk neki, akkor a verseny elindul.

Race 2: Ocean Drive (2000$) Nehézség 1/5
Ez a verseny a legkönnyeb szerintem. A rajtnál álljunk be úgy, hogy a két kocsi között pont eltudjunk menni. Elindulás után próbáljuk meg elkerülni az ütközéseket, ha ez sikerült akkor a fennmaradó három kocsi leszorítja egymást és mi megnyerjük a versenyt.

Race 3: Border Run (4000$) Nehézség 1/5
Ez is nagyon egyszeru verseny, itt is a Banshee sportautóval ajánlatos menni. A versenyt könnyu megnyerni, mert az ellenfelek folyamatosan egymást lökdösve nekimennek az oszlopoknak ezáltal az élre törhetünk.

Race 4: Capital Cruise (8000$) Nehézség 1/5
Szokásukhoz híven ellenfeleink most sincsenek legjobb formájukban. Szép nyugodtan nyerjük meg a versenyt :).

Race 5: Tour! (20000$) Nehézség 2/5
Kicsit nehezebb verseny, mint az elozoek, de meg lehet csinálni. Itt is Bansheeval érdemes menni, mert gyors (nem a leggyorsabb) és legfontosabb, hogy könnyen lehet irányítani, ez nagyon is fontos ebben az flúgos futamban, mert rengeteg kell majd kanyarodnunk. :)

Race 6: V.C. Endurance (40000$) Nehézség 2/5
Ez a verseny nagyon hosszú, készüljünk fel rá :). Próbáljuk meg az ellenfeleket az elején leszorítani az útról, ha ez megvan, akkor örülhetünk, mert hatalmas elonyre tettetünk szert és így már tuti nyerok vagyunk.

Telefonos küldetések:
=====================
Road Kill (500$) Nehézség 1/5
Meg kell ölnünk Carl Pearsont, mielött leszállít 50 pizzát. A feladat nagyon egyszeru, üssök el autóval. :)

Waste The Wife (2000$) Nehézség 1/5
Ebben a küldetésben rejtéjes megbízónk felesége, Mrs Warren meggyilkolására kér meg minket. Feltétele: nem használhatunk fegyvert és balesetnek kell kinéznie a gyilkosságnak. Miután meghallgattuk a részleteket menjünk a térképen jelölt pontra. Itt megjelenik hölgyemény, és kocsijával már-már békésen haza menne, amikor jövünk mi. Kövessük a not, és elegánsan lökdössük hátulról az autóját :) A jobb felso sarokba láthatjuk mennyi kell még a kocsi megsemmisítéséhez.

Autocide (4000$) Nehézség 2/5
Vice Cityben új európai bandák bukkantak fel, akik már készülnek kifosztani egy helybéli bankot. Feladatunk ezt megakadályozni. Induljunk el a telefontól balra található motorhoz, ami egy kiskapu mellett áll. Menjünk be, majd szedjük össze a mesterlövészt és az UZIt. Sajnos a küldetés idore megy, ezér nagyon kell sietnünk. Elso célpontunk Mike Griffin, aki Washington Beachen tanyázik, éppen el van foglalva egy hírdeto táblával, lojjük le. Következo áldozatunk Dick Tanner, aki Ocean Drivenál van és egy Securicarba üldögél. Ne menjünk hozzá közel, mert észrevesz és elmenekül, próbáljuk meg távolról a szélvédot átlove kilyukasztani a fejét. Ezután Marcus Hammondal és Franco Carterel kell végeznünk, szintén mesterlövésszel, vigyázzunk, nehogy észrevegyenek. Menjünk Washington Beachhez, ott Nick Kongot kell rávennünk arra, hogy a hajójában aludjon :). Utolsó áldozat Charlie Dilson, akit lojjünk le elegánsan a mesterlövésszel.

Check Out At The Check In (8000$) Nehézség 2/5
Menjünk el a Escobar Internationalnél lévo telefonfülkéhez. Itt megtudhatunk sok hasznos információt a küldetésrol. Induljunk el jobbra, ott a növény mögött van egy mesterlövész fegyver, ezzel kell majd kiloni a célpontot. Nézzünk fel az elso emeletre, ott láthatunk egy not, kövessük a célkereszttel. Ahogy leért, odamegy egy férfihoz és megkérdezi tole mennyi az ido. Lojjük le a férfit, majd vegyük el tole a táskát. Két csillaggal és egy táskával büszkélkedhetünk. Induljunk el a kijelölt pont irányába, ami a Downtowni Ammu-Nation. Út közbe találkozhatunk pár autónyi ellenséggel, akiket könnyedén lojjünk szét.

Loose Ends (16000$) Nehézség 2/5
Ezúttal a telefonunk Little Havannaban, a Cherry Popper Ice Cream Factory hátsó kapujánál fog megcsörreni. A telefonba tájékoztatnak minket, hogy a teton éppen egy üzlet zajlik. A misszíó elött szerezzünk be egy minigunt és egy body armort. Menjünk be a telefontól balra lévo kapun, itt rögtön láthatunk pár tagot, akik lonek ránk, végezzünk velük. Folyamatosan befelé haladva terítsünk le mindenkit, de vigyázzunk, mert a tetokön is ólálkodnak gazfickók. Ha felértünk a csomaghoz, ne rohanjunk oda, mert mögötte elrejtoztek emberek, óvatosan közelítsük meg, majd nyírjuk ki oket. Vegyük fel az árút (táskát), majd a helikopter segítségével repüljünk a kijelölt ponthoz.

Tippek, trükkök:

Könnyû pénzszerzési lehetõségek:
Lopj egy buszt és hadjad leparkolva a buszmegállóba így minden egyes ember 5 dollárt fizet.
A legtöbbet azzal lehet keresni, rendõr, tûzoltó, mentõ stb. küldetéseket csinálsz.
Kövess egy rendõrt, ahogy a rendõr elkezd üldözni egy bunözõt rohanj a bûnözõ után és csapd meg. Ezért 50 dollárt kapsz.
Ölj meg sok embert, van amelyiknél elég sok pénz van.
Ingyen jármû javítás: (a GTA 3 játékban is benne volt már) Ha nagyon lerobbant a jármûved, akkor állj be a garázsodba, majd állj ki és megjavul.

Rejtett csomagok:

Ocean Beach (8):
----------------
 1. Egy félkész fa építményen a vízben.
 2. A sziklán egy fa építmény közelében.
 3. A legdélibb ház mögött a bejáratnál.
 4. A világító torony bejáratánál.
 5. Marina melletti föld alatti garázs sarkában.
 6. Az Ocean View Medical Foundation épülete mögött, a part szélén.
 7. A déli híd (a kórháztól nem messze) alatt.
 8. Egy emeletes ház tetején szemben a Washington Mall épületével.

Washington Beach (10):
----------------------
 9. Egy lila hotel mögötti medence mellett, a pajzsnál.
10. Egy kétemeletes épület tetején, amelyik épület belecsatlakozik a
    DBP Security épületbe.
11. Rosenberg épületével szemben a save ház mögött.
12. A földön a kis híd mellett.
13. A magas kék és fehér épület tetején.
14. A strandon az egyik kis bódé bejáratánál a feljáró után.
15. A VCPD (Vice City Police Department - rendõrség) épületében az
    emeleten, az egyik irodában.
16. A lila és fehér épület egyik sarkában. Fekete ablak elõtt.
17. A legészakibb öltözõfülkében található.
18. A starfish islandi híd alatt.

Vice Point (21):
----------------
19. Egy kis zugban a Spand EX cég mögött.
20. A építés alatt lévõ ház legtetején, a piros rámpa végén.
21. A kikötõben, a golf pályára nézõ oldalon.
22. A Mailbu klubbal szemben lévõ épület tetején, a medence mellett.
23. A malibu klub mögötti parkoló sarkában.
24. A medence mellett az épület tetején, ahol Candy Suxxxot kellett
    lefényképezni.
25. A WK Chariot Hotel mögött.
26. A pizza étteremben.
27. A pizza étterem melletti családi ház földszintjén, a lépcsõ
    mellett.
28. A Jewelery Shop -ban, a pénztár mögött.
29. Mercedes házánál egy kijárati ajtónál.
30. A második emeleten, ahol játszódik a 'The Chase' küldetés. (a
    tolvaj házánál)
31. Az északi pay'n'spraytol nem messze lévõ füves parcellák végében a
    sarokban.
32. A hajtûkanyar melletti épület udvarának a végében.
33. A hotel mögötti ugródeszkák legmagasabb szintjén.
34. A filmstúdióhoz vezetõ híd mellett a járdán.
35. A Jocksprt reklámtábla mögött az RC Bandit pálya mellett.
36. A North Point Mall-lal szemben lévõ hotel mögött.
37. A North Point Mall legészakibb felében egy kis beugrásban. (az
    épületen kívül)
38. A North Point Mall emeletén a déli felében egy üzlet ('SALE'
    felirattal az ablakán) elõtt. (épületen belül)
39. A North Point Mall emeletén a Gash nevû üzletben a lépcsõ mögött.
    (épületen belül)
40. A North Point Mall többemeletes parkolóházának a legalsó szintjén.
    A bejárat mellett.

Prawn Island (5):
-----------------
41. Egy zsákutcában a sziget déli részében.
42. A film stúdió területén, a D stúdió melletti kék épület tetején.
43. A C stúdió belsejében, a bejárat mellett.
44. A sziget északi felében található zöld épület mellett nyugatra.
45. A zöld épület belsejében. A The Chase küldetés is itt végzõdött.
    Az emeletrõl be kell ugrani egy szobába.

Leaf Links (5):
---------------
46. A Vice Pointba vezetõ híd alatt.
47. A fatákolmány mögött az egyik blokkban.
48. Egy homokgödörben az S kanyarok után.
49. A golfpálya tavacskájának a szigetének a közepén.
5 0. A pálya déli szigetére vezetõ híd közepén.

Starfish Island (5):
--------------------
51. Diaz's Mansion (késõbb Vercetti's mansion) keleti medencéjének a
    közelében, egy lépcsõ mellett. A vízre nézõ oldalon.
52. A mansion épület és a szomszéd épülete közötti kis járat végében.
53. A Rockstar alakú medencés háznak a medencére nézõ teraszán.
54. A barna ház udvarában, a medence melletti Jacuzzi-ban.
55. A legészakibb ház fõbejárata elõtt.

Downtown (7):
-------------
56. A G-Spotlight küldetés legutolsó épülete mögött, a vízre nézõ
    oldalon.
57. A szobron található a V.A.J Finance épületei között.
58. A Mars kávézó mögötti 'udvarban'.
59. A stadion mögötti nyugati parkolóban.
60. A kórház parkolójában, egy sarokban.
61. A VCN helikopter leszállója alatt.
62. A G-Spotlight küldetés elsõ épületében a lift melletti asztalok
    mögött.

Little Haiti (9):
-----------------
63. A Moist Palms Hotel mögött egy "Hi-Press Gas Hot Stream" (ez van
    ráírva) rámpa mellett.
64. Phil placca mögött a stég végében közel a vízhez.
65. Phil placcán egy épület belsejében.
66. A Kaufman Cabstól északra lévõ ház mögött, egy kis mélyedésben.
67. A 66. lelõhelyétol északra lévõ sarki ház tetején.
68. A Kaufman Cabs keleti felében található színes házak egyik
    lépcsõjén.
69. Romero temetkezési vállalata mögött egy síron.
70. A nyomdába csatlakozó épület tetején a generátorok között.
71. A nyomdától keletre lévõ "Life is a Bitch" feliratú hirdetõtábla
    alatt a sarokban.

Little Havanna (7):
-------------------
72. A Laundromat épületben.
73. Egy eladó ház bejárata elõtt a kis magasításon.
74. Umberto étterme elotti kis sikátorban a sarokban.
75. A Kaufman Cabs fölötti reklámtáblán. A szomszédos épületrõl lehet
    ide eljutni.
76. A Doughnut bolt belsejében.
77. A négyemeletes ház tetején. Használd a sarki épület emeletét.
78. Az autószalon emeletének a végében.

Vice Port (8):
--------------
79. A reptértõl nem messze lévõ parkoló mögött 4 tartály között egy
    nagy csõ alatt.
80. A parkolóban parkoló 2 kamion trailere között.
81. A kis zöld, fehér épületek egyikének a bejárata mellett.
82. Az északi Cargo hajó fedélzetén keleti oldalon.
83. A Vice City Port Authority Main Building reklámtábla alatt.
84. Az észak-nyugati Cargo hajó fedélzetén.
85. A hangárban található iroda hátuljában.
86. 8-ball nál található tér északi felében egy ajtó elõtt.

Escobar International Airport (14):
-----------------------------------
87. A dél-keleti épület tetején.
88. A helipad közepén van.
89. A déli McAdam Airways hangár tetején.
90. A keleti repülõbeszálló folyosó tetején.
91. A legdél-nyugatibb repülõ tetején, szemben egy terminállal.
92. a 91. csomag repülõje alatt.
93. Az egyik hangárban parkoló Rockstaros repülõ szárnya alatt.
94. A tûzoltó állomás mögött.
95. A reptér belsejében az üveg mellett.
96. A reptér épületének tetején.
97. A 'Gate 8-1' (8-1 es kapu) végében.
98. 2 nagy hirdetõtábla alatt.
99. A reptér észak-keleti épülete mögött a repülõ alatt.
100.A Vice City Air Reserve For Baxter Air Base hírdetõtábla mögött a
    bejáratnál.

Rádiók:

V-Rock
01. DJ Lazlow Intro
02. You've Got Another Thing Comin' - Judas Priest
03. Too Young to Fall in Love - Mötley Crüe
04. Peace Sells - Megadeth
05. Dangerous Bastard - Rockstar1s Love Fist
06. Turn Up The Radio - Autograph
07. DJ Lazlow Halftime
08. I Wanna Rock - Twisted Sister
09. Bark At The Moon - Ozzy Osbourne
10. Madhouse - Anthrax
11. 2 Minutes To Midnight - Iron Maiden
12. Raining Blood - Slayer
13. Cumin' Atcha Live - Tesla
14. Yankee Rose - David Lee Roth
15. DJ Lazlow Outro
16. Exploder
17. Thor

Wave 103
01. DJ Adam First Intro
02. Two Tribes - Frankie Goes To Hollywood
03. Pale Shelter - Tears For Fears
04. Kids In America - Kim Wilde
05. Atomic - Blondie
06. I Ran (So Far Away) - A Flock Of Seagulls
07. (Keep Feeling) Fascination - The Human League
08. DJ Adam First Halftime
09. 99 Luftballons - Nena
10. Love My Way - The Psychedelic Furs
11. Gold - Spandau Ballet
12. Hyperactive! - Thomas Dolby
13. Never Say Never - Romeo Void
14. Sunglasses At Night - Corey Hart
15. DJ Adam First Outro
16. Sissy Spritz
17. Synth And Son

Emotion 98.3
01. DJ Fernando Intro
02. Africa - Toto
03. Crockett's Theme - Jan Hammer
04. Missing You - John Waite
05. (I Just) Died In Your Arms - Cutting Crew
06. Waiting For A Girl Like You - Foreigner
07. Broken Wings ­ Mr. Mister
08. DJ Fernando Half Time
09. More Than This - Roxy Music
10. Tempted - Squeeze
11. Keep On Loving You - Reo Speedwagon
12. Sister Christian - Night Ranger
13. Never Too Much - Luther Vandross
14. Wow - Kate Bush
15. DJ Fernando Outro
16. Knife After Dark
17. Petstuffers

Flash FM
01. DJ Toni Introduction
02. Out Of Touch - Hall & Oates
03. Four Little Diamonds - Electric Light Orchestra
04. Billie Jean - Michael Jackson
05. Your Love - The Outfield
06. Life's What You Make It - Talk Talk
07. Run To You - Bryan Adams
08. Dance Hall Days - Wang Chung
09. DJ Toni Mid Party Announcement
10. Call Me - Go West
11. Running With The Night - Lionel Richie
12. Self Control - Laura Branigan
13. Kiss the Dirt - Inxs
14. Owner Of A Lonely Heart - Yes
15. DJ Toni Outro
16. Blox Radio Commercial
17. Just The Five Of Us

WildStyle Pirate Radio
01. Wildstyle DJ Intro
02. Rockit - Herbie Hancock
03. The Message - Grandmaster Flash & The Furious Five
04. More Bounce To The Ounce - Zapp & Roger
05. Wildstyle DJ Mr Magic
06. One For The Treble (Vocal Mix) - Davy Dmx
07. Bassline - Mantronix
08. Wildstyle DJ Halftime
09. Hip Hop Bee Bop (Don't Stop) - Man Parrish
10. Al-Naafiysh (The Soul) - Hashim
11. Clear - Cybotron
12. Wildstyle DJ 3rd Quarter
13. Looking For The Perfect Beat - Afrika Bambaataa & The Soulsonic Force
14. Wildstyle DJ Mr Magic Premier
15. Rock Box - RUN DMC
16. The Breaks - Kurtis Blow
17. Wildstyle DJ Mr Magic Super Blast
18. Magic's Wand - Whodini
19. Wildstyle Dj Outro
20. Degeneration
21. Maibatsu Thunder

Fever 105
01. DJ Oliver "Ladykiller" Biscuit Introduction
02. Wanna Be Startin' Somethin' - Michael Jackson
03. Automatic (Extended Version) - The Pointer Sisters
04. Act Like You Know - Fat Larry's Band
05. Juicy Fruit - Mtume
06. Behind The Groove - Teena Marie
07. DJ Oliver "Ladykiller" Biscuit Halftime
08. Get Down Saturday Night
09. Ghetto Life ­ Rick James
10. Shame - Evelyne "Champagne" King
11. All Night Long - Mary Jane Girls
12. Summer Madness - Kool & The Gang
13. I'll Be Good - Various,Angela Winbush,Rene Moore
14. And The Beat Goes On - Whispers
15. Dj Oliver "Ladykiller" Biscuit Outro
16. Salivex
17. Yuppie And The Alien

Radio Espantoso
01. Pepe Introduction
02. Super Strut - Deodato
03. A Gozar Con Mi Combo - Cachao
04. Me And You Baby (Picao Y Tostao) - Mongo Santamaria
05. Mambo Mucho Mambo - Machito & His Afro-Cuban Orchestra
06. Jamay - Xavier Cugat & His Orchestra
07. Pepe Intermission
08. Mama Papa Tu - Mongo Santamaria
09. La Vida es Una Lenteia - Unaesta
10. Expansions - Lonnie Liston Smith
11. Aguanile - Irakere
12. Maracaibo Oriental - Beny Moré
13. Latin Flute - Deodato
14. Mambo Gozón - Tito Puente
15. Pepe Outro
16. Fernando's Medallion Ad
17. Think Your Way To Success

CheatCodeX